HR generalist

HR- och KMA-samordnare på 75% till Strand i Jönköping AB

Brinner du för personal och frågor som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Har du alltid velat tillhöra ett bolag där dessa frågor är viktiga i hela organisationen? Då har du hittat din nästa utmaning! Till Strand i Jönköping AB söker vi nu en driven HR- och KMA-samordnare för ett föräldravikariat till våren 2023. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR- och KMA-samordnare blir du en viktig nyckelspelare där du får förmånen att arbeta med personalfrågor, personaladministration samt chefsstöd i arbetsrättsliga frågor. Rollen innebär att du ansvarar för bland annat utbildningar, arbetsplatsträffar och intern informationshantering. Du kommer även få möjlighet att kombinera HR med kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete. Det kan bland annat innebära arbete med utredningar, omvärldsbevakning, dokumentation och säkerhetsarbete i linje med bolagets ISO-certifieringar.

Vem är du?

För att passa i rollen är dina erfarenheter i kombination med dina personliga egenskaper allra viktigast. Ditt driv, engagemang och din vilja att ständigt utvecklas tillsammans med bolaget speglar vem du är. Vidare ser vi att du har god kännedom inom rådande lagar och ISO-certifieringsarbete samt tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Som person är du social och utåtriktad med ett helikopterperspektiv och en förmåga att se både helheten och avgörande detaljer. Ditt arbetssätt genomsyras av laganda och du har en god struktur på ditt arbete. Har du dessutom en utbildning inom relevant område är detta meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har baskunskaper i engelska.

Om verksamheten

Strand i Jönköping AB är ditt lokala entreprenadbolag. Vi arbetar med gata/väg, VA, industrietableringar, utvändig miljö, rivning/sanering samt andra förekommande markentreprenader. Vi är ett kundfokuserat bolag där kvalitet genomsyrar allt vi gör. Våra framgångar bygger på våra kompetenta medarbetare och det stora entreprenörskap som organisationen besitter. Läs mer om oss på vår hemsida http://www.strand-mark.se eller kolla in oss på Instagram @strandijonkoping

Vem är du?

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
14 september
Sista ansökningsdag
26 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
60889

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.