Personaladministratör

HR-koordinator till Jönköping

Till vår kund i centrala Jönköping söker vi en HR-koordinator för start omgående. Tjänsten är på konsultbasis och förväntas pågå sex månader framåt med goda chanser till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR-koordinator arbetar du självständigt och operativt med den administrativa delen av hela personal- och löneprocessen. Tjänsten innefattar hantering av lönerapporter, personoldokument och upprättande av avtal. Du hanterar och besvarar frågor från organisationens medarbeterare och chefer kopplat till personal- och löneärenden. Vidare utformar du underlag inför eller efter chefers beslut i HR-relaterade frågor samt sammanställer statistik, nyckeltal och listor.

Stort fokus ligger på administration, systemhantering och säkerställning att arbetet följer uppsatta regelverk.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning inom HR eller annat relevant område och minst ett års erfarenhet av arbete med personal- och löneadministration. För att passa i rollen trivs du i en administrativ roll med varierade arbetsuppgifter. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Som person är du initiativtagande, självgående och serviceinriktad.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området – allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
3 september
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54409

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.