Speditör

Har du en bakgrund inom spedition, tull eller inköp? Se hit!

Till kunder i Jönköping söker vi nu medarbetare med kunskap inom spedition, transportsplanering, tull eller inköp. Vi söker både dig mer senior med lång erfarenhet och dig som är i början av din karriär och vill ut och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Våra kunder arbetar i olika bransher inom transport, produktion och energisektorn.

Exempel på tjänster vi söker för tillfället:
– Speditionskoordinator
– Tullspecialist
– Inköpare
– Transportplanerare
– Orderadministratör

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom logistik/tull/ekonomi eller har motsvarande arbetserfarenhet. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du en lagspelare med hög servicekänsla och ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i en föränderlig och flexibel miljö med många kontaktytor internt och externt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

För frågor kring tjänsterna kontakta rekryterare Madeleine Eneroth.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
7 februari
Sista ansökningsdag
29 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56168

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.