Handläggare

Handläggare till Jordbruksverket i Jönköping

Har du erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och känner dig redo för en spännande utmaning på en statlig myndighet? Då har vi rollen för dig! Vi söker just nu en ambitiös och strukturerad handläggare till Näringsutvecklingsenheten i Jönköping. Det är ett konsultuppdrag med start i augusti och som initialt pågår i sex månader med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Uppdraget på Näringsutvecklingsenheten handlar om att vara ett administrativt stöd till teamet som arbetar med insatser för att främja och utveckla ett konkurrenskraftigt och innovativt företagande inom traditionell småskalig livsmedelsproduktion, matkultur, lokal livsmedelsförsörjning och måltidsturism. De huvudsakliga uppgifterna inkluderar att arbeta med projektadministration och att stödja teamet med diverse administrativa uppgifter vilket inkluderar förberedande arbete inför en av världens största mat- och jordbruksmässor – Grüne Woche. Uppdraget handlar också om att sprida resultat och ha kundkontakter inom olika frågor.

I rollen som Handläggare kan även följande arbetsuppgifter förekomma:

– självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
– planera och följa upp projekt
– analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt
– arbete av samordnande karaktär
– genomföra och följa upp aktiviteter

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. För tjänsten krävs goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt och att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och har en stark förmåga att prioritera och hantera tidseffektivt. Du är flexibel och kan anpassa dig till förändringar, och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Vidare har du en naturlig känsla för kundservice och tar initiativ för att förbättra arbetsflöden och processer. Under hösten kommer det att vara mycket att göra, så därmed behöver du kunna hantera ett högt tempo. För att passa i rollen kan du uttrycka dig väl i både tal och skrift, samt är skicklig på att skapa presentationsmaterial och att strukturera möten.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
5 juni
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71654