Koordinator

Fastighetskoordinator till SAAB

Söker du en spännande utmaning inom fastighetsbranschen? Då har vi på Poolia den perfekta rollen för dig! Just nu söker vi efter en engagerad Koordinator inom fastighetstjänster till SAAB i Jönköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 1 oktober och sträcker sig två år framåt.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

I rollen som Koordinator fungerar du som intern projektledare för alla fastighetsrelaterade ärenden. Du är den som effektivt förmedlar krav och önskemål från hyresgästerna till fastighetsägaren, Saab Property. Du kommer också att aktivt vara involverad i renoverings- och ombyggnationsprojekt tillsammans med Property. Vidare hanterar du både planerat och akut underhåll och ansvarar för planeringen av större omflyttningar. I denna roll är du den primära kontaktpersonen för underhållsleverantören Coor. Slutligen deltar du i möten som representant för Training & Simulation mellan Property och Coor.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. För att trivas i rollen behöver du vara en lagspelare med social kompetens. Du är inte rädd att be om hjälp när det behövs och du har en positiv attityd gentemot ditt arbete och ditt team. Vidare är du serviceinriktad och har en förmåga att hålla både teamet och kunden i centrum. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig och omfördela arbetsuppgifter när behoven förändras.

Om verksamheten

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald är en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
19 september
Sista ansökningsdag
29 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69554