Driftingenjör

Fastighetsingenjör sökes till VBAB

Har du ett stort teknikintresse och vill digitalisera fastigheter i Jönköping? Vill du utmana fastighetsbranschen kring energieffektivisering? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Vi söker nu en driven Fastighetsingenjör till populära VBAB, som vill vara en del av bolagets framgångsresa. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som fastighetsingenjör på VBAB kommer du att ha huvudansvaret för att samordna drift och energioptimering av bolagets fastigheter, med fokus på effektivt resursutnyttjande. Rollen som fastighetsingenjör är ny hos VBAB vilket innebär goda möjligheter att få vara med och utveckla rollen. Önskemålet är att du som kommer in vill vara med och ta bolaget till en ny nivå gällande energieffektivisering och digitalisering. Arbetet kommer innebära mycket kontaktytor både internt och externt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med anställning hos VBAB. Placeringsort är centrala Jönköping.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Ta fram tekniska beskrivningar och förfrågningsunderlag till upphandlingar av entreprenader för uppvärmningssystem.
• Huvudansvar för att optimera fastigheternas tekniska system
• Utveckla drift och underhåll kring energi på ett kostnadsmedvetet sätt
• Optimera driften i VBAB fastigheter
• Analysera och leta fel och brister i de tekniska systemen
• Självständigt leda och genomföra energieffektiviseringsprojekt
• Arbeta i Affärssystemet PM5 och Marknadssystem från Momentum
• Utveckla passer- & bokningssystem digitalt
• Ansvarar för system för individuell mätning av förbrukning (IMD)

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad fastighetsingenjör eller har motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med drift- och underhåll av fastigheter alternativt Fastighetsutveckling. Du har även tidigare erfarenhet av projektledning, upphandlingar och drivs av att tänka utanför boxen. Har du erfarenhet av projektledning kring energieffektiviseringsprojekt finner vi det mycket meriterande.

Som person ser vi att du är driven, framåtlutad och trygg i dig själv och dina beslut. Du är en person som trivs med att ta eget ansvar och utmanar gärna befintliga arbetssätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, och rör dig obehindrat i affärssystem. Givetvis har du ett teknikintresse, är strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Om verksamheten

VBAB äger och föraltar cirka 1000 hyreslägenheter och kommersiella lokaler i centrala lägen i Jönköping och Huskvarna. VBAB är ett tredje generationens företag med lång historia i vätterbygden och ett hjärta som klappar för fastigheter och boende. För VBAB är det viktigt att du ska trivas på arbetet. Därför erbjuds du som kollega bland annat friskvårdbidrag, sjukvårdsgaranti och tjänstepensionsavsättning på 4,5 % för att nämna några personalförmåner.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
6 juli
Sista ansökningsdag
26 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57057

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.