Fastighet

Fastighetschef till Fagerhults Belysning

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar och ljusare framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som både har en väldigt stark lokal närvaro i bygden men samtidigt verkar på en internationell arena? Lockas du av möjligheten att ta helhetsansvar för Fagerhults fastigheter och att arbeta med utveckling av både medarbetare och fastigheter? Då kan detta vara helt rätt roll för dig! Hos norra Europas största belysningskoncern skapas hela tiden nya belysningslösningar i teknikens framkant och nu söker vi en Fastighetschef som tillsammans med oss vill fortsätta driva utvecklingen framåt på Fagerhults Belysning!

Om tjänsten

I rollen som Fastighetschef hos oss på Fagerhult är du ytterst ansvarig för all drift, underhåll och utveckling för Fagerhults fastigheter i Habo. Ytan som utgör de olika fastigheterna är på 50 000m2 och omfattar både fabriks- och kontorsdelar. Du har helhetsansvaret för samtliga byggnadsinvesteringar, vilket innebär att du har ett brett och nära samarbete med entreprenörer och leverantörer i fastighetsrelaterade frågor. Därtill ansvarar du även för bland annat brandskydd, skalskydd och inpassering. Du ansvarar även för att säkerställa att Fagerhults fastigheter följer rådande myndighetskrav.

En viktig och spännande del av rollen är att leda ditt team, du har personalansvar för tre personer, samt arbetsledningsansvar för ytterligare fyra konsulter som arbetar på fastighetsavdelningen. Du kommer utöver det även arbetsleda ett antal skiftande underentreprenörer inom exempelvis ventilation, värme och sprinkler. Tjänsten innebär även budgetansvar och du rapporterar till Industrialiseringschefen.

Vad vi erbjuder dig?

På Fagerhults Belysning erbjuds du en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett brett spann av arbetsuppgifter. Vi har en modern produktionsanläggning med en god arbetsmiljö och härliga medarbetare som ständigt utvecklas. Vi uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget.

Placeringsort är Fagerhult, en mil norr om Habo, där ditt skrivbord står färdigt, men möjligheter till distansarbete ett par dagar i veckan finns, då Fagerhults Belysning tillämpar ”Flexible Work-policy”. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid under kontorstider.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller fastighetstekniks inriktning alternativt motsvarande kompetens. Du är väl insatt i byggprocessen och har kunskap om bland annat el, VVS, brandskydd och skalskydd. Vi ser gärna att du kommer från en liknande roll tidigare, där du arbetat med hantering av budgetarbete och ekonomisk uppföljning. Vi finner det meriterande om du har erfarenhet av och kunskap inom fastighetsjuridik, samt om du tidigare arbetat som Fastighetschef eller Förvaltningschef.

Som person är du affärsmässig och har ett seriöst kund- och servicetänk i alla dina kontaktytor, både internt och externt ,vilket även ställer höga krav på din kommunikativa förmåga. Du har ett genuint intresse för människor och drivs av att leda, samordna och utveckla personal. Med ditt helikopterperspektiv har du god förmåga att planera dina arbetsuppgifter samtidigt som du målinriktat arbetsleder dina medarbetare. Att delegera arbete och visa förtroende för dina medarbetares kompetens är en självklarhet för dig. Detta visar du genom att uppmuntra varje person att göra det den är bäst på, för att växa och känna personlig tillfredställelse i det dagliga arbetet. Du fungerar som ett bollplank och finns som stöd när de behöver.

Vi uppskattar ett gott humör och med ett härligt och hjärtligt engagemang för både dina medarbetare och företaget i stort, kommer du att nå utveckling och bidra till företagets framgång!

Om verksamheten

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 100 medarbetare i 27 länder. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer. Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar. Läs gärna mer på -We light up your world - Fagerhult Group

Bra för dig att veta

Ansvarig Rekryteringskonsult är Linnea Broman, 072-078 83 17, på Poolia Jönköping.  Under veckorna 27 till 30 når du Signe Lindquist på 076- 883 83 93 för frågor och funderingar. Intervjuer för tjänsten påbörjas först vecka 31. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
27 juni
Sista ansökningsdag
3 augusti
Referensnummer
15215