Innesäljare

Erfaren Innesäljare till Edströms Verktyg AB

Vill du arbeta som Innesäljare på Edströms Verktyg AB? Har du erfarenhet från ett tekniskt och kundnära arbete? Nu har vi rollen för dig som du inte får missa! Till Edströms Verktyg AB söker vi en erfaren och produktkunnig Innesäljare. Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför fram emot att läsa just din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Innesäljare på Edströms Verktyg blir du en del av ett engagerat team där dina primära arbetsuppgifter består av att löpande ta emot och hantera inkommande orders och offertförfrågningar från kunder. Du agerar också som teknisk rådgivare och ser alltid till att vara en stöttning för både nya som befintliga kunder där kunddialogen sker både via mail och telefon. Du kommer även stödja verksamhetens utesäljare. Ditt arbete bedrivs såväl självständigt som i nära samarbete med övriga kollegor inom verksamheten.

På Edströms Verktyg blir du en del av ett härligt prestigelöst team som tillsammans vill driva försäljningen och förbättringar framåt. Du blir en viktig nyckelspelare mellan verksamheten och dess kunder och får en möjlighet att tillsammans med dina kompetenta kollegor påverka i en verksamhet med korta beslutsvägar. Placeringsort är Jönköping och du rapporterar till VD.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har flera års erfarenhet som Innesäljare inom en liknande bransch. Då du kommer att vara en rådgivande funktion gentemot verksamhetens kunder är det av vikt att du har goda kunskaper kring branschens produkter. Kanske har du tidigare arbetat som innesäljare eller kundsupport, eller som produktionstekniker och vill nu sadla om till en kontorstjänst. Ett starkt intresse för produkterna är givetvis ett krav för att lyckas i tjänsten. Har du goda kunskaper kring industrirelaterade frågor ser vi detta som meriterande.

Som person är du strukturerad, social och trivs med den dagliga kundkontakten. Du brinner för branschens produkter och trivs i en kundorienterad roll. Det är du som ser till att rätt information förmedlas vidare till kund, därav uppskattar vi kunskap om branschen såväl som en god förståelse för kundens behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Edströms är en ledande leverantör av Maskiner, Verktyg och Service till svensk industri och byggsektorn. Vi är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag som förser hantverks- och industrikunder över hela Sverige med verktyg och förnödenheter. Vi har en stark framtidstro och satsar nu för att ytterligare stärka vår digitala position med en e- handel och uppkopplade lagermaskiner som sätter våra kunders behov och önskemål i främsta rummet.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://www.edstroms.com/verktyg/

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
31 oktober
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66317