Ekonomiassistent

Ekonomiassitenter för kommande uppdrag på 50% i Jönköping

Är du erfaren ekonomiassistent och intresserad av en ny utmaning? Alternativt nyexaminerad ekonom och är i början av din karriär? Vi söker just nu efter ekonomiassistenter som vill arbeta deltid till våra kunder i Jönköpings län. Välkommen med ditt CV!

Om tjänsten

Vanligt förekommande arebtsuppgifter är bland annat hantering av kund- och leverantörsreskontra, admnistration, fakturahantering samt sammanställning av underlag till måndsbokslut.

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, lösningsfokuserad och flexibel. Du trivs i sociala sammanhang med varierade arbetsuppgifter där du får ta stort ansvar. Du skriver och talar flytande på svenska och engelska.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 oktober
Sista ansökningsdag
18 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54821

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.