Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Jönköping

Har du ett par års erfarenhet av ekonomiarbete alternativt är nyexaminerad ekonom och är i början av din karriär? Vi söker just nu efter ett flertal ekonomiassistenter till våra kunder i Jönköpings län. Välkommen med ditt CV!

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter innefatta bl.a. leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring och momsredovisning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har ett stort intresse för det ekonomiska flödet. Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi eller administration ses det som meriterande. För att passa i rollen har du en positiv inställning, är driven och vill lära och utvecklas. Du har lösningsorienterad och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varför Poolia?
Vi arbetar med alla typer av tjänstemän, men framförallt har vi över tjugo års erfarenhet av ekonomitjänster. Därav har vi ett återkommande flöde av spännande och kvalificerade ekonomitjänster.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
20 mars
Sista ansökningsdag
30 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56611

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.