Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter till internationellt företag i Huskvarna

Har du tidigare arbetat med ekonomi och vill få möjligheten att arbeta som ekonomiassistent på en internationell koncern? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu två ekonomiassistenter, uppdraget är på konsultbasis med start omgående och sträcker sig initialt till mars 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du i huvudsak arbeta med leverantörsreskontra och ekonomi-administrativa arbetsuppgifter. Det innebär verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, fakturamatchning och utredningar. Vidare innefattar arbetsuppgifterna många kontakter både internt med exempelvis inköp/planerare och externt med leverantörer. Rollen kräver att man aktivt och kontinuerligt deltar i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen och tillhörande funktioner.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning och ett års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Ett digitalt mindset och ett intresse för IT kommer att underlätta ditt arbete. Goda kunskaper i affärssystemen SAP är meriterande. Vidare trivs du bra med många olika arbetsuppgifter och du är en utpräglad lagspelare som drivs av gott samarbete med kollegor. Utmärkt kommunikativ förmåga både på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
17 januari
Sista ansökningsdag
23 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62528