Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Elmia

Är du en serviceinriktad och strukturerad person som tycker om siffror? Har du en ekonomiutbildning eller tidigare erfarenheter av fakturering och kundreskontra? Då kan du vara rätt person för tjänsten! Nu söker vi en ekonomiassistent på deltid på 50-60% till Elmia i Jönköping. Start enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande. Uppdraget är initialt till februari med chans till anställning för rätt person.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för Elmias fakturering och kundreskontra. Likväl ansvarar du även för krav- och inkassohantering. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga på ekonomiavdelningen och vid behov stötta de övriga redovisningsfunktionerna.

En naturlig del i tjänsten är att vara delaktig i att sprida kunskap om området fakturering och kravhantering inom företaget i syfte att stärka kundreskontraprocessen och skapa ett effektivt flöde från försäljning till inbetalning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du ska minst ha 1 års tidigare erfarenhet av ekonomiadministration. Meriterande är om du har erfarenhet av inkassoarbete samt ha kunskaper från Jeeves.

För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du en person som tycker om att arbeta med olika team, du är också noggrann, flexibel och bra på att arbeta självständigt. Du har en god förmåga att utrycka dig både på svenska och engelska både i tal och skrift.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
19 september
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65493