Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till kund i Jönköping

Har du tidigare varit del av en ekonomiavdelning och vill få möjligheten att arbeta som ekonomiassistent på en av Jönköpings härligaste arbetsplatser? Då har du kommit rätt! Till kund i Jönköping söker vi nu omgående en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag som initialt förväntas pågå 6 månader framöver med möjlighet till förlägning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer du få en omväxlande vardag där du tillsammans med teamet arbetar med fakturamatchning och priskontroll. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakter externt och internt. Arbetet sker i programmen SAP Ekonomi.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har en relevant utbildning och har du tidigare arbetat med ekonomi är detta meriterande. För att lyckas i rollen är du är skicklig på att prioritera, strukturera och planera din arbetsdag. Självklart är du mycket noggrann, effektiv och van vid att arbeta mot deadlines. Du trivs med med att ha koll på många saker samtidigt och presterar som bäst i ett högt tempo. Du är systemvan och drivs av att ständigt utvecklas ihop med ditt team.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
22 oktober
Sista ansökningsdag
25 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
61288