Ekonomiassistent

Ekonomiassistent på deltid till Hushållningssällskapet i Jönköping

Till Hushållningssällskapet i Jönköping söker vi nu en ekonomiassistent på deltid, vilket omfattar 50%. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start omgående och uppdraget beräknas pågå sex månader framöver med semester under hela juli månad. För rätt person finns goda möjligheter till förlänging eller anställning hos Hushållningssällskapet efter avslutat uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Är ett gott arbetsklimat, frihet under ansvar och möjligheten att arbeta för en levande landsbygd och hållbar produktion viktigt för dig? Då kan detta vara ditt drömjobb.

I rollen som ekonomiassistent hos Hushållningssällskapet i Jönköping kommer du bland annat att sköta fakturering, kundreskontra, leverantörsreskontra och övrig ekonomiadministration. Vidare arbetar du som ett stöd till Hushållningssällskapets kompetenta konsulter i uppföljning av projektekonomi och som affärsstöd till verksamheten. Projektredovisning och rekvisition av projektmedel utgör en viktig del av arbetet. Rollen kräver noggrannhet, servicekänsla och en förståelse för hela ekonomiflödet.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ekonom på minst YH-nivå och har erfarenhet av att arbeta med redovisning och gärna projektekonomi. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av Visma Business Design eller större affärssystem. Vi ser gärna att du har arbetat med offentligt finansierade projekt och konsultverksamhet och självklart är det ett plus om du är intresserad av gröna näringar. Du har goda kunskaper i svenska och i Excel. Som person är du noggrann och trivs i en miljö med högt till tak.

Om verksamheten

Hushållningssällskapet består av 17 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat – och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling.
Hushållningssällskapets kunder finns inom lantbruk, skog, livsmedel och flera andra näringar. De flesta verkar på landsbygden, medan andra gör affärer av landsbygdens resurser. Därtill kommer många uppdragsgivare inom offentlig sektor, elever på naturbruksgymnasier och ca 40 000 medlemmar över hela landet. Verksamheten sker inom rådgivning och utbildning samt i forskning, fältförsök och utvecklingsprojekt.

Hushållningssällskapet Jönköping har ca 20 anställda och vi är verksamma i hela Jönköpings län och vårt kontor ligger i Huskvarna.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53606

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.