Ekonomiassistent

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till internationell koncern

Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra som kan starta omgående. Uppdraget är på konsultbasis hos en större internationell koncern i Jönköping. Önskad start så snart som möjligt och uppdraget förväntas pågå till och med sista augusti med goda möjligheter till förlängning. Observera den korta ansökningstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att ha titeln Accounts payable clerk och framförallt arbeta med leverantörsreskontra inriktad mot omkostnader. I det dagliga innebär detta verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, kontering och fakturamatchning. Rollen innebär många kontakter både internt och externt med leverantörer, samt ett aktivt och kontinuerligt deltagande i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen och tillhörande funktioner. Avdelningen arbetar intensivt med sin digitala förändringsresa vilket innebär att arbetsuppgifter och system kan komma att ändras under resans gång.

Vem är du?

Vi söker dig med som är nyexaminerad inom ekonomi från högskola eller yrkeshögskola eller dig med kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra. Ett digitalt mindset och ett intresse för IT kommer att underlätta ditt arbete. Goda kunskaper i affärssystemen SAP, Readsoft och Coupa är meriterande. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, serviceinriktad och tycka om att ha många interna och externa kontakter. Vidare trivs du bra med många olika arbetsuppgifter och du är en utpräglad lagspelare som drivs av gott samarbete med kollegor. Utmärkt kommunikativ förmåga både på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
14 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53626

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.