Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till PEMO i Huskvarna

Vill du ha en nyckelroll i ett familjärt företag och vara delaktig i att forma bolagets framtid? Då nuvarande Ekonom går i pension till våren söker Byggbolaget Peter & Morgan AB (PEMO) hans ersättare. Känner du dig redo för en bred och självständig roll där du driver ekonomifunktionen, analyserar projekt och arbetar tillsammans med företagets ledning? Välkommen in med ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Ekonomiansvarig ansvarar du för bolagets ekonomifunktion, administration och löner. Arbetet innefattar i huvudsak löpande redovisning, fakturering, betalningar, månads- och årsboklut, samt lönekörning för bolagets ca 20 anställda. Du kommer även att arbeta med projektredovisning och ekonomiska analyser av företagets pågående uppdrag. I rollen kommer du även verka administrativt och bland annat driva arbetsmiljöarbetet. Du förväntas också utveckla arbetssätt inom ekonomifunktionen och stötta upp i de funktioner där det behövs så som det kan vara i ett mindre företag. Tjänstens omfattning är 75-100% beroende på dina preferenser.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du först och främst har relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot affärsredovisning. Goda kunskaper i Visma Administration och Visma Lön är meriterande. Det är också en fördel om du dessutom arbetat med projektuppföljning. Som person är du driven, handlingskraftig och har en förståelse för affärer. Du har en analytisk förmåga, är prestigelös i ditt arbetssätt och trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor så väl internt som externt. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat, andra språk kan vara meriterande.

Om verksamheten

Byggbolaget Peter & Morgan AB är ett ägarlett bolag med drygt 20 engagerade anställda som tror på hög kvalitet och god service. Varmt välkommen in med din ansökan.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
30 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55713

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.