Speditör

Driven trafikadministratör till DSV Road AB

Vi söker en ansvarsfull och driven trafikadministratör DSV, en global leverantör av transport- och logistiktjänster beläget i Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och beräknas pågå fram till september 2019. För rätt person finns det möjligheter till förlängning därefter. Vi gör urval löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som trafikadministratör kommer du ha en administrativ roll med varierande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat;
– Transportbokningar, främst via mail
– Godssökningar
– Ekonomisk uppföljning av transporter
– Kundtjänstfrågor
– Enklare tullärenden
Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har goda kunskaper alternativt arbetslivserfarenhet inom administration och det är meriterande om du har erfarenhet inom transport- och speditörbranschen. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du brinner för service och trivs i en administrativ roll. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du tidigare arbetat i planeringssystem E- plan och-/eller Cargolink.

Som person är du ansvarsfull, tycker om problemlösning och har en förmåga att arbeta i ett högt tempo. Du kommer ingå i ett glatt arbetslag om sex personer där alla hjälps åt och därmed är det viktigt att även du är kommunikativ och en lagspelare!

Om verksamheten

Till oss på Poolia vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 mars
Sista ansökningsdag
30 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53042

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.