Redovisningsekonom

Driven redovisningsekonom till Axfood!

Vill du bli en del av den härliga Axfoodfamiljen? Nu söker vi en engagerad och driven redovisningsekonom till Axfood AB Shared Service Center i Jönköping. Uppdraget är ett föräldraledighetsvikariat och pågår minst till december 2020. Du kommer att vara anställd direkt hos Axfood under perioden. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du är bokslutsansvarig för ett av Axfoodkoncernens fyra bolag.

Som bokslutsansvarig kommer du bland annat att supportera kärnverksamheten genom att:
• Arbeta med bokslut, analys, utredningar och andra förekommande arbetsuppgifter.
• Ansvara för vidareutveckling av bokslutsarbetet på SSC i nära samarbete med redovisningsspecialist SSC.
• Säkerställa att bokslutsmaterial och färdigt månads- och årsbokslut upprättas med hög kvalité enligt fastställd tidplan.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleutbildad ekonom alternativt har en YH-utbildning inom redovisning. Du har minst två års erfarenhet av att självständigt ansvara för månads- och årsbokslut, inkomstdeklaration, skatter och moms. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom en större organisation eller har erfarenhet av SAP. Du behärskar även svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du har en förmåga att ta för dig och är van vid att driva processer framåt. Vi ser även att är du serviceinriktad, noggrann och givetvis har ett brinnande intresse för ekonomi. Du har dessutom lätt för att samarbeta med andra och ser dig själv som en god lagspelare. För dig är det, precis som för oss, viktigt att ha roligt på din arbetsplats och arbeta tillsammans!

Om verksamheten

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. SSC hanterar och utvecklar transaktionsintensiva och regelbundet återkommande tjänster samt tillhörande support inom ekonomi och HR för alla Axfoods helägda bolag. Därutöver tillhandahåller vi specialist- och utvecklingskompetens inom överenskomna områden med syfte att möjliggöra för kunderna att öka fokus på kärnverksamheten.

Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
14 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
53550

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.