Controller

Controller till producerande företag i Nässjö

Vill du få chansen att utveckla dina ekonomiska kunskaper i en spännande och dynamisk organisation? Till ett producerande företag i Nässjö söker vi nu en controller. Uppdraget är på konsultbasis och pågår initalt sex månader med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen kommer du verka som ekonomichefens högra hand och framförallt arbeta ut mot säljorganisationen och ekonomisk redovisning och uppföljning av kundprojekt. Du kommer sammanställa och presentera finansiell information, statistik och rapporter till organisationen och arbeta för att skapa ett bra flöde i hela kedjan från inköp och produktion till kund. Vidare kommer du att analysera och utvärdera lönsamhet och utveckla interna redovisningsmodeller. Rollen genomsyras av att skapa en intern förståelse för systemstödet avseende transaktioner mellan produktion, lager och kundorder.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en civilekonomexamen och ett stort intresse för analys och det ekonomiska flödet. Vi tror att du som söker är i början av din karriär och har erfarenhet av ekonomiarbete, samt en stark vilja att utvecklas ännu mer i din roll. Du har god kunskap i excel, har du tidigare arbetat i Jeeves är det meriterande.

Som person är du driven, snabbtänkt och serviceinriktad i allt du gör. I tjänsten kommer du ha många kontakter både internt och externt vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga samt kommunikativa kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
15 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55289

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.