Controller

Controller till kund i Jönköping

Beskriver du dig själv som självständig och relationsskapande? Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och vill utvecklas i rollen som Controller? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Controller till en spännande tjänst i Jönköping. Uppdraget är initialt på konsultbasis i 6 månader med start omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Controller ger du stöd i ekonomiska frågor till verksamhetens chefer inom bland annat budget- och uppföljningsarbete, prognoser och ekonomiska beslutsunderlag. Du är en viktig del av arbetet att stödja verksamhetens beslut och har en kontinuerlig kommunikation med olika funktioner och chefer. Vidare är du ute i verksamheten för att genomföra månadsuppföljningar och på ett professionellt sätt förmedla kunskap inom ekonomi.

Som Controller arbetar du tillsammans med ett team för att på ett flexibelt och lösningsorienterat sätt uppnå resultat och lösningar.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Controller är du flexibel och har god kommunikativ förmåga. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst ett års tidigare arbetserfarenhet av liknande arbete och kunskaper inom QlickView. Vidare krav för tjänsten är att du har goda kunskaper inom Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Som person har du god social kompetens. Du är relationsskapande och serviceinriktad. Arbetet kräver att du är självgående och kan på ett flexibelt sätt strukturerar och prioritera ditt arbete. I rollen som controller kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra medarbetare vilket ställer krav på din samarbetsförmåga.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
15 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68053