Ledning/Management

Chef Ljusdesign till Hide-a-lite

Har du en passion för ljusdesign, strategiskt tänkande och individanpassat ledarskap? Brinner du för att coacha andra mot uppsatta mål och tillsammans nå framgång? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu har du chansen att leda vår ljusdesignavdelning på Hide-a-lite. Som Chef Ljusdesign kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa högkvalitativa ljusplaneringar och samtidigt leda och motivera vårt dedikerade team av ljusdesigners. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten

Som Chef Ljusdesign på Hide-a-lite är ditt uppdrag att operativt och strategiskt leda ljusdesignavdelningen med personalansvar för 10 ljusdesigners och 2 extrapersonal. Du kommer att ansvara för att ljusplaneringar görs med hög kvalitet och i rätt tid för olika målgrupper internt och externt. Med vårt varumärke Hide-a-lite arbetar vi inom flera applikationsområden både i offentlig och privat miljö såväl i Sverige som på exportmarknaden. Att löpande arbeta nära verksamheten och branschen ser vi som en självklarhet för att hålla dig uppdaterad kring marknadsbehovet. Rollen inkluderar också att utveckla avdelningen genom rätt utbildning och arbetssätt samt att motivera och coacha personalen för att främja samarbete med fokus på tillit och individuell utveckling.

Dina ansvarsområden:

  • Leda dagliga och månatliga möten för ökad kommunikation och engagemang.

  • Månadsvis sammanställa statistik som underlag för strategiska beslut.

  • Ansvara för rekrytering och feedbacksamtal, inklusive planering av extrapersonal.

  • Löpande arbeta med ljusplaneringar för att hålla dig och avdelningen uppdaterad om marknadsbehov.

  • Årliga personalutvecklingssamtal, avdelningsplanering och drivande av utvecklingsprojekt, samt årliga aktiviteter för teambuilding och kunskapsutveckling.

  • Coaching och stöd vid nyhetssläpp avseende ljuskunskap.

  • Genomföra återkommande workshops och handleda praktikanter genom vårt samarbete med Jönköping University och deras Ljusdesignprogram för kunskapsutbyte mellan utbildning och arbetsliv.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se eller 072-987 27 50

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av ledarskap och gärna en högskoleutbildning inom management, teknik, ljusdesign eller design. Har du erfarenhet av ljusplanering ser vi det som ett plus, men det är inget krav.  Det viktigaste är att du delar vår passion för människor, relationer och tillämpar ett individanpassat ledarskap. Vi tror att du har förmågan att bygga relationer genom ödmjukhet och lyhördhet på ett inspirerande sätt. Du arbetar strukturerat, lösningsorienterat och målinriktat och pendlar snabbt mellan operativa och strategiska perspektiv. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Likaså B-körkort.

Vi vill arbeta med dig som är rak och ärlig, med en positiv inställning och energi som du gärna delar med dig av. Du har en förmåga att ta ansvar och leverera utifrån uppsatta mål och strategier. Vi ser att du är en lyhörd och ödmjuk person som har förmåga att vara kommunikativ och vågar ta beslut när det krävs. Vi tror att du är en initiativrik person som kan be om hjälp när det behövs och erkänna när något blivit fel. Vi värdesätter ditt intresse för belysning, styrning och teknik men självklart också ett kreativt tänkande.

Vad vi erbjuder dig

När du blir en del av vårt team kan du förvänta dig en inspirerande familjär arbetsmiljö med en rad förmåner. Du kommer att få möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke och bli en del av ett härligt team med kunniga kollegor med en positiv arbetskultur. Dessutom strävar vi efter att främja medarbetarnas utveckling och kunskap genom vår interna Hide-a-lite Business Academy. Här får du tillgång till resurser och möjligheter som hjälper dig och din personal att växa både professionellt och personligt. Genom vårt onboardingprogram underlättar vi din integration i organisationen. Hos oss är ditt välbefinnande och framgång av högsta prioritet.

Vi ser fram emot att få ta del av dina talanger! Om du gillar att tala inför grupp, är flerspråkig eller har andra färdigheter som kan vara till nytta för oss, är det något vi ser positivt på. Vi uppskattar mångfald och ser fram emot att dra nytta av dina unika styrkor i vårt team. Så, överraska oss gärna med det du har att erbjuda!

Om Elektro Elco och Hide-a-lite

Vi skapar effektiva och attraktiva belysningslösningar för nordiska förhållanden. Varumärket Hide-a-lite ägs och marknadsförs av Elektro Elco AB. Vår kultur på Elektro Elco definieras av principen "We walk the extra MILE”, där varje bokstav i MILE representerar en viktig aspekt av hur vi agerar och samarbetar. Vi strävar efter att leva dessa värderingar varje dag, och det är genom att gå den extra milen som vi formar en framgångsrik och inkluderande arbetskultur. Vi delar med oss av – och är mottagliga för – varandras efterenheter och kunskap. 

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2022 ca SEK 4,7 miljarder SEK och har ca 1000 anställda. Elektro Elco AB omsatte 2022 ca 510 miljoner SEK och har ca 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.  

 

 

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
7 februari
Sista ansökningsdag
4 mars
Referensnummer
14440