Tekniker

Brandlarmstekniker till Passera

Trivs du som Brandlarmstekniker idag men lockas av en spännande roll på ett snabbt växande företag? Vill du bli del av ett härligt gäng som värnar om att ha roligt på jobbet och gillar att arbeta tillsammans? Då har vi möjligheten för dig! Passera i Jönköping expanderar och förstärker nu sitt säkerhetsteam med ytterligare en kollega. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Brandlarmstekniker kommer du främst arbeta med installation, driftsättning och service av brand- och utrymningsalarm hos Passeras kunder, stora som små. Viss del av arbetet kan även involvera arbete inom säkerhetssystem och/eller elteknik. Som Brandlarmstekniker på Passera ansvarar du för att dina kunder får bästa möjliga service. Du utför allt från behovsanalys till support och merförsäljning. Tjänsten är en tillsvidareanställning vilket innebär att du blir fast anställd av Passera, part of Prosero Security Group. Placeringsort är huvudkontoret i Jönköping.

Vem är du?

Vi söker dig med minst något års erfarenhet i branschen som vill bli en del av Jönköpings trevligaste team. Har du erfarenhet som Brandlarmstekniker är det precis dig vi letar efter, om inte, kanske du har viljan att lära dig. För att passa i rollen ser vi att du är engagerad, självgående och brinner för tekniken. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och ser lösningar där andra ser hinder. Då arbetet utförs till stor del ute hos kund ställs krav på att du känner dig trygg i kundmötet samt efterföljande dialog. För dig är det viktigt att alltid sträva efter att ge kunden bästa möjliga service. Arbetet ställer även krav på struktur, noggrannhet samt mycket goda kunskaper i svenska språket. Vidare krävs B-körkort.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passera handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främsta rummet. Passera började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter. Passera är även en del av Prosero security group.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
25 oktober
Sista ansökningsdag
7 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61285