Produktionschef

Avdelningschef Automatpress till Beslag & Metall i Ekenässjön

Om tjänsten

Är du ledaren som gillar att tänka nytt och arbeta systematiskt med ständiga förbättringar tillsammans med dina medarbetare? Då kan rollen som Avdelningschef för Automatpress på Beslag & Metall vara rollen för dig!

I rollen förväntas du fortsätta att driva och implementera processer och förbättringsarbeten så att organisationen ligger i framkant gällande kundernas tuffa kvalitetskrav. Till din hjälp har du en avdelning med högt tekniskt kunnande, där du har sju direktrapporterande varav två är produktionsledare. Totalt finns 50 medarbetare inom gruppen och du rapporterar till produktionschef.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som ledare ska du skapa engagemang, ägandeskap, standardisera arbetssätt och ansvara för att medarbetarna på avdelningarna har rätt förutsättningar för att lyckas i sina roller. Du kommer att fortsätta att driva och implementera förbättringsarbeten genom att både effektivisera och kvalitetssäkra. Du har ett intresse för att utveckla verksamhetsuppföljningen genom olika nyckeltal där produktionseffektiviteten är i fokus. Arbetet kommer att ske i produktionssystemet Axxos samt Monitor.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren ledare och trivs med rollen. Du har tekniska kunskaper och har tidigare drivit olika typer av förändringsprojekt där planering, kommunikation och implementering har varit i fokus. Du har en branschvana och en erfarenhet av kunder från fordonsindustrin alternativt kunder med liknande kvalitetskrav. För att lyckas i rollen behöver du vara beslutsmässig, strukturerad och lyhörd samt duktig på att leda och coacha andra.
Vi ser att du är utbildad inom mekanik eller teknik och har minst fem års arbetslivserfarenhet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Beslag & Metall AB, familjeföretaget som i tredje generationen är i en fantastisk tillväxtresa. Verksamheten som satsar stenhårt på utveckling, kvalitet och goda relationer är belägen i Ekenässjön med en omsättning på 620 miljoner och 230 anställda. Företaget har mer än 75 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering. Kunderna finns främst inom fordonsindustrin.

Beslag & Metall erbjuder dig en kvalificerad roll, i ett företag med en tillverkande-, prestigelös- och affärsmässig miljö.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
9 maj
Sista ansökningsdag
27 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53369

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.