Försäljning/Affärsutveckling

Area Sales Manager till Lankapaja Corporation

Lankapaja Corporation producerar högklassiga metallkomponenter till flera olika tillverkningsbranscher. Genom vår nyfikenhet hjälper vi industrin med mekaniklösningar. Tillverkningen sker i moderna maskiner med senaste tekniken och vi gör allt från prototyper till stora serier. Lankapajas styrka är en hög servicenivå med snabba leveranser. Företaget ser positivt på framtiden och planerar för en fortsatt stark utveckling och söker därmed en Area Sales Manager för att bearbeta den svenska marknaden. Kanske är det just du, som är pusselbiten vi saknar?

LÄS MER!

Om tjänsten

I din roll som Area Sales Manager hos Lankapaja kommer du arbeta med att identifiera och bearbeta både befintliga kunder och nya kunder som arbetar med mekanisk konstruktion, tillverkning och underhåll. Din roll är att hitta den bästa tekniska lösningen baserat på varje kunds behov.  Idag har Lankapaja Corporation ca 700 köpande kunder, och vi vill växa verksamheten genom att erbjuda fler lösningar inom nya segment på den svenska marknaden.

I din roll ansvarar du för såväl marknadsföring som försäljning av våra mekaniklösningar som vi erbjuder kund. Du har även budgetansvar för tilldelat distrikt och får möjligheten att vara med på en tillväxtresa. Du kommer utföra kundvärdesanalyser och värdebaserad försäljning och skapar därigenom affärer och långsiktiga relationer med dina kunder. I rollen får du fullt ansvar för den svenska marknaden och fria händer att göra det som krävs för att nå våra mål. Tjänsten innebär resor då närvaro hos våra kunder är en nyckel till framgång. Vi ser gärna att du bor i närheten av vårt kontor i Skillingaryd.

Ansvarsområden:

  • Förstå kundens behov och erbjuda skräddarsydda lösningar

  • Utveckla och upprätthålla relationer med befintliga kunder samt identifiera och etablera kontakter med nya kunder.

  • Kommunicera effektivt med interna kollegor inom företaget för att säkerställa en smidig leveransprocess och kundtillfredsställelse.

  • Teknisk support i viss mån gentemot kund

  • Budgetansvar för din region

  • Rapportering till moderbolaget

Ansvarig rekryterare är Linnea Broman, 072 078 83 17.

Vem är du?

För att passa i rollen som Area Sales Manager har du tidigare arbetat med B2B-försäljning med dokumenterad vana att uppnå dina mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, har ett genuint tekniskt intresse och förståelse för mekaniska produkter.

Som person är du ansvarstagande, självgående, lyhörd och resultatorienterad och förstår vikten av tydlig och enkel kommunikation. Du är trygg i sig själv och är duktig på att etablera och utveckla relationer. Du trivs i en händelserik miljö samtidigt som du har förmågan att strukturera och ta ansvar för din kalender och för dina affärer. Vi söker dig som är en lagspelare som vill vinna och lyckas tillsammans. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten


Lankapaja Industri är del av Lankapaja Corporation som har servat aktörer inom industrin sedan 1935. Vi förstår hur en produkt ska tillverkas. När våra kunder är framgångsrika har även vi lyckats. Med detta i åtanke väljer vi alltid den vettigaste och mest kostnadseffektiva lösningen för våra kunder. Vi är innovativa och blickar framåt. Vi är stolta över att göra sådant som andra kanske anser vara omöjligt. För oss är det ingen raketforskning – det enda som krävs är en vinnarskalle och sunt förnuft.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
14 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Referensnummer
14794