Områdeschef

Arbetschef till Peab Byggservice i Jönköping

Vill du vara delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle? Brinner du för byggservice och är redo för nästa utmaning med fullt affärs-, produktions- och personalansvar för din resultatenhet? Nu har du chansen! Till Peab Byggservice söker vi nu en ansvarstagande och kommunikativ arbetschef med placering i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av Peab Byggservice AB. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som arbetschef erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar för att leda och utveckla ditt verksamhetsområde. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål samt beslutar om strategiska förändringar. Till dina arbetsuppgifter hör marknadsbevakning, anbudsförfarande och affärsutveckling. Att skapa kundrelationer samt upprätthålla befintliga samarbeten är en nyckelfaktor, likväl som fokus på tillväxt och nya bygguppdrag. I tjänsten ingår verksamhetsansvar avseende resultat, personal, budget, arbetsmiljö och kvalitet.

Du kommer tillhöra Region Södra och rapportera till regionchef. I ditt geografiska område inkluderas Jönköping, Ödeshög, Tranås, Nässjö och Värnamo. Antalet anställda är 80 yrkesarbetare och 20 tjänstemän. Du kommer ha personalansvar för en biträdande arbetschef, platschefer, arbetsledare och yrkesarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerad projektledning och styrning i produktionsprocessen inom bygg/anläggning, eller motsvarande. Du har ett coachande ledarskap och är van vid personalansvar för såväl tjänstemän som yrkesarbetare. För att passa i rollen har du kunskap om relevanta lagar och avtal för branschen. Det är även betydelsefullt att du är väl insatt i budget- och prognosarbete, projektekonomi, kontraktsadministration, inköp, planering, projekteringsledning och kalkylarbete. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling. Det är meriterande med en god lokal kännedom och ett brett nätverk.

Som person lockas du av att arbeta i en prestigelös organisation med snabba kommunikationsvägar och hög gemenskap. Genom ditt affärsmässiga och strategiska tänkande blir du en viktig del i att driva utvecklingen inom ditt arbetsområde framåt. Du delar Peabs kärnvärden och trivs i en företagskultur som genomsyras av Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig. Då rollen innefattar många kontaktytor är du relationsskapande, kommunikativ och värdesätter ett gott samarbete.

Om verksamheten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Läs gärna mer på http://www.peab.se och http://www.peabbyggservice.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
7 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57717

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.