Affärsområdeschef

Affärsområdeschef till Uniflex i Jönköping

Drivs du av försäljning, affärer och nöjda kunder? Söker du en ny möjlighet i ett framgångsrikt bolag med stark entreprenörsanda? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Vi söker nu en Affärsområdeschef till Uniflex i Jönköping. Här har dina resultat en stor påverkan på verksamhetens framgång. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Affärsområdeschef kommer du främst att ansvara för att utveckla och bibehålla verksamheten i Jönköping och genom engagemang och entusiasm skapa ett starkt och välmående affärsområde. Stort fokus ligger vid att skapa nya relationer med potentiella kunder, samtidigt som dina huvudsakliga arbetsuppgifter även innefattar att upprätta hålla goda relationer med redan befintliga kunder till Uniflex. Som Affärsområdeschef driver du in nya affärer, skapar tillväxt och lägger stor vikt vid kvalitet i dina leveranser. Du är lönesättande chef och innehar ett personalansvar för dina medarbetare på kontoret i Jönköping. Här arbetar du i en operativ roll samtidigt som du ansvarar för den strategiska utvecklingen av verksamheten. Vidare har du ett budget- och resultatansvar där ditt primära fokus ligger på ledarskap, försäljning och entreprenörskap.

Hos Uniflex i Jönköping blir du en del av ett team som idag består av 3 rutinerade medarbetare med en stor vilja att tillsammans nå högre framgångar. Som stöd i ditt arbete har du ambitiösa och kunniga kollegor såväl lokalt som nationellt i koncernen. Rollen som Affärsområdeschef är en tillsvidareanställning hos Uniflex, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Du rapporterar direkt till Marknadsområdeschef.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett kund- och målorienterat perspektiv och som drivs av resultat. Du som söker har en god erfarenhet av försäljning, B2B, och har du även erfarenhet inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen sedan tidigare är det ett stort plus. När du arbetar i en händelserik miljö trivs du som allra bäst och du älskar att bygga långsiktiga relationer. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och har ett coachande förhållningssätt där du gillar att utveckla både medarbetare som arbetssätt. Har du tidigare arbetat i ett entreprenörsdrivet bolag ser vi det som meriterande.

Som Affärsområdeschef är du snabb i både handling och tanke. Du är prestigelös, kommunikativ och har en god strategisk förmåga med en näsa för affärer. Vidare är du en affärsmässig och relationsbyggande person med en stark drivkraft till att lyckas. För tjänsten krävs körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Intervjuer och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är de drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Uniflex är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
6 juli
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65150