Administratör

Administratör till Strategisk enhet i Huskvarna

Vill du vara en del av ett dynamiskt team i en spännande bransch? Nu har du chansen! Vi söker en engagerad och strukturerad administratör som vill bidra till ett energirikt arbetsklimat hos vår kunds avdelning “Strategi” och dess två underavdelningar Inköp samt Business Support.
Tjänsten är på konsultbasis i ett år med goda möjligheter till förlängning, önskad start 22/8 på heltid.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Om rollen:
Som administratör hos oss kommer du att ha en central roll i att stödja avdelningen och säkerställa smidiga processer och ett välfungerande arbetsflöde. Du kommer att arbeta nära våra medarbetare och bidra till att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

I rollen som administratör har du en central roll i att stödja avdelningen och säkerställa smidiga processer och ett välfungerande arbetsflöde. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor på olika funktioner och bidrar till att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö. Några exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

– Hålla ihop och förbereda möten
– Skriva mötesanteckningar och action logg
– Hjälpa till med externa möten
– Boka resor samt hantera reseräkningar
– Samverka med andra administratörer inom T&S
– Ansvara för och driva lokalfrågor
– Koordinera arbetsmiljöfrågor
– Koordinera utbildningsfrågor
– Registrera avtal
– Leverantörsvård

Du erbjuds möjligheten att arbeta på distans 1-2 gånger i veckan i samråd med verksamheten. Därtill erbjuder Poolia allt från friskvård och kollektivavtal till nätverksträffar och en personlig kontakt genom din konsultchef på Poolia som kommer följa din resa hos oss.

Vem är du?

Du som söker bör ha god data- och systemvana. Vidare har du arbetslivserfarenhet från likvärdiga uppgifter och känner dig trygg i hela Office-paketet. Rollen kräver även att du talar och skriver flytande på både engelska och svenska.

Som person är du strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt samt har en utåtriktad och positiv inställning. Vidare är du serviceinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
9 juli
Sista ansökningsdag
7 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71901

Julia Enhult