Administratör

Administratör till Strand i Jönköping

Drivs du av frågor som rör medarbetare, kvalitet och miljö? Trivs du bäst i en mångsidig och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik?
Då kan det vara just dig vi söker!

Till Strand i Jönköping söker vi Dig som vill arbeta i en bred administrativ roll med stort fokus på personal samt kvalitet och miljöarbete.
Tjänsten är på konsultbasis under ett år med goda möjligheter till direktanställning hos företaget. Sysselsättningsgraden är på 75%.

Om tjänsten

I denna roll har du en viktig och central funktion där du får förmånen att arbeta med många varierande uppgifter som bland annat:

Personaladministration med vanligt förekommande uppgifter och frågor som uppstår i det dagliga arbetet samt chefstöd.
Till exempel innefattar detta administration kring företagshälsovård, utbildningsadministration och semesterhandläggning.

Kommunikationsansvar internt så väl som externt. Du kommer att ansvara för den interna informationshanteringen där du bland annat ser till att uppdatera intranätet och ser till att viktig information når medarbetarna. Du uppdaterar även hemsidan med information om kontaktuppgifter, aktuella projekt och nyheter i bolaget.
I den externa kommunikationen ingår även att uppdatera bolagets sociala medier.

Tjänsten innefattar även kvalitet och miljöarbete där du kommer att arbeta brett med bolagets miljösamordning.
Detta inkluderar exempelvis utredningar, omvärldsbevakning, dokumentation samt att säkerställa och utveckla arbetet i linje med bolagets ISO-certifieringar.
Du säkerställer även att det systematiska arbetsmiljöarbetet fungerar effektivt i den dagliga verksamheten.

I tjänsten ingår även övrig administration så som:
-Maskinadminstration, inklusive hantering av körjournaler, bokning av besiktningar, service och reparationer.
– Att föra mötesprotokoll vid personalmöten och projektuppstarter.
– Fakturahantering.
– Posthantering.

Vem är du?

För att passa i rollen är din erfarenhet tillsammans med personliga egenskaper allra viktigast. Du som söker har ett stort driv, engagemang och vilja till att utvecklas tillsammans med bolaget.
Som person är du social och utåtriktad med ett intresse för andra människor. Du har ett gott självledarskap med förmågan att skapa en god struktur i ditt arbete. Ditt arbetssätt präglas av laganda och du tycker att det är viktigt med goda relationer på arbetsplatsen.
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av administration och goda kunskaper i Office-paketet. Har du dessutom utbildning inom relevant område är detta meriterande.

Om verksamheten

Strand i Jönköping AB arbetar med olika former av entreprenader i Jönköping med omnejd. Vi ägs av Storskogen 3 Invest AB och inom bolaget finns även en operativ ägare som har en gedigen kunskap i branschen och ett stort entreprenörskap.
Vi värderar våra medarbetare högt och ser därför till medarbetarnas bästa oavsett om det gäller arbetsmiljö, miljöklassade maskiner eller kompetensutveckling.
Vi är stolta över att vara ISO-certifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö och arbetar aktivt med vårt kvalitetsledningssystem för att förbättra vår verksamhet för alla parter.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
30 januari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70535

Alexandra Lantto