Administratör

Administratör till Kitron i Jönköping

Vill du få möjlighet att arbeta på ett spännande internationellt elektronik företag? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administration och har ett tekniskt intresse? Då kan du vara rätt för denna tjänst! Vi söker just nu en Administratör till Kitron i Jönköping med start omgående. Tjänstgöringsgraden är främst på 100% eller i annan omfattning efter dialog. Tjänsten är på konsultbasis upp till sex månader med chans för förlängning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Administratör hos Kitron kommer du tillsammans med ett engagerat team ansvara för konfigurationsavdelningens administration. Du kommer exempelvis få arbeta mot ett kundteam med att gå igenom dokument, säkerställa artiklar och artikelnummer och bygga strukturer i Excel. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att vara att föra över information från externa parter till Kitrons system. I rollen kommer du även att ha mycket kundkontakt vilket ger dig möjlighet att inneha en serviceinriktad roll.

Arbetstid: Vanliga kontorstider med möjlighet till flex.

Tjänstgöringsgraden är främst på 100% eller i annan omfattning efter dialog.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och erfarenhet av administration eller likvärdigt arbete. Därtill har du god systemvana och behärskar framför allt Excel väl. Du som söker talar och skriver på svenska helt obehindrat.

För att trivas i rollen som Administratör hos Kitron är du ordningsam och strukturerad. Du kan med enkelhet prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ och trivs i en roll där du får samarbeta med andra då tjänsten innefattar en del kontaktytor både internt och externt.

Om verksamheten

Kitron är ett ledande EMS-företag i Skandinavien. De arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Kitron har verksamheter i Sverige, Danmark, Norge, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. De har cirka 2500 anställda.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65783