Administratör

Administratör till DSV i Jönköping

Är du en person som drivs av att alltid ge god service? Trivs du i en arbetsroll som ställer krav på god struktur och prioritering? Då kan du vara rätt för tjänsten! Vi söker just nu ambitiösa administratörer till DSV i Jönköping. Tjänsten är initialt på konsultbasis i 6 månader och därefter övergång i anställning direkt till DSV. Önskat startdatum för tjänsten är omgående.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör till DSV är att hantera och registrera kundbokningar, sändningar och tulldokument. Din arbetsvardag kommer bestå av mycket kontakt med kunder, åkerier och även kollegor internt.

Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med ett erfaret team på 20 personer för den administrativa avdelningen med huvudansvar för Norden och Baltikum.

Arbetsplatsen är belägen i nybyggda lokaler på Stigamo i Jönköping och arbetstiden är 8.00-16.30.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av administration eller kundtjänst. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera administrativa ärenden från transportbranschen. Därtill kräver tjänsten att du talar och skriver flytande på svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office.

För att passa för rollen som administratör till DSV är du en noggrann person som med enkelhet kan strukturera och prioritera ditt arbete. Du trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo och har en förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Likväl är du en person som drivs av att alltid ge den bästa möjliga service till både kunder och kollegor internt.

Om verksamheten

DSV Road AB
DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
22 juni
Sista ansökningsdag
3 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65001