Administratör

Administratör på deltid till energibranschen i Jönköping

Är du redo för en ny utmaning och önskar att arbeta i en spännande roll som administratör? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker dig som är strukturerad och strävar efter att ge bästa möjliga service. Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid, 50% med önskad start 2023-02-06. Initialt är tjänsten på sex månader, men med goda chanser till förlängning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Tveka inte därför på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som administratör inom energibranschen hanterar du ärenden inom solcellsproduktion till elnät. Du har en viktig roll att stötta verksamheten i ärendehantering och kommer främst att arbeta tillsammans med planeringsingenjörer och även marknadsingenjören.

Du kommer att välkomnas till en händelserik och omväxlande arbetsplats. Du ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning, god gemenskap och hög servicenivå. Du arbetar på enheten för planering och kundanslutning för Elnät och Stadsnät.

Vem är du?

För att du ska vara framgångsrik i tjänsten som administratör är du strukturerad och självständig. Du tar initiativ, är lösningsorienterad och arbetar bra med andra människor. Du strävar efter att leverera bästa möjliga service och besitter en vilja att hjälpa andra människor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är lyhörd och pålitlig. Vi ser att du är prestigelös och är beredd på att arbeta i ett högt tempo. Du som söker har en gymnasieutbildning och har erfarenhet inom administration. Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom hantering av ärenden gärna i anslutning av solceller till elnät. För att lyckas i tjänsten krävs det att du har mycket goda IT-kunskaper och en fördel är om du tidigare har erfarenhet av NIS-programvara dpPower. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
30 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67266