Redovisningsekonom

Accounting Controller

Har du erfarenhet av redovisning? Vill du utvecklas i en internationell verksamhet? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Till ett internationellt bolag i Huskvarna söker vi en driven Redovisningsekonom. Tjänsten är på heltid på konsultbasis under ett år, med möjlighet till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, samt månads- och årsbokslut. Till dina arbetsuppgifter hör också att genomföra rapportering till ett av koncernens dotterbolag. Som Redovisningsekonom kommer du även ha möjlighet att vara involverad i budgetprocessen. Du blir en del av ett trevligt och drivet team, där effektivitet och noggrannhet står i fokus tillsammans med ett gediget teamwork mellan avdelningarna.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av redovisning. För att lyckas i rollen har du en god analytisk förmåga samt förståelse för olika system. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett globalt företag. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av budgetering.

Du är en van användare av Microsoft Excel och större affärs- och rapporteringssystem, varav vi ser tidigare kunskaper i SAP som meriterande. Då du verkar i en internationell koncern med många kontaktytor ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Till dina starka egenskaper hör att du är driven, flexibel, kommunikativ och nyfiken. Som person är du en lagspelare och har vilja att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Slutligen är det en fördel om du drivs av nya utmaningar.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
16 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68676