Inköpare

Operativ Inköpare till Saab!

Vill du arbeta med inköp hos en världsledare inom industri och försvar? Saab söker nu dig med tidigare erfarenhet inom supply eller sourcing för ett konsultuppdrag som Operativ Inköpare. Konsultuppdraget är på heltid med placering i Järfälla, uppdraget sträcker sig mellan från 1 oktober 2023 och 30 juni 2024.

Om tjänsten

Saab kan erbjuda dig en spännande och utmanande position som operativ inköpare inom ett av åtta kategoriteam. Teamet består av 10 – 15 personer och har hela ansvaret för upphandlingar över Saab Surveillandes fyra anläggningar i Göteborg, Huskvarna, Järfälla och Arboga.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som operativ inköpare har du ansvaret att säkerställa leverans av väsentligen planerade behov till Saabs produktion som kännetecknas av ett stort projektfokus. Du kommer att ingå i ett team som köper in material till både prototyper och mindre serieproduktion av tekniskt komplexa lösningar. Detta ställer stora krav på kvalitet, flexibilitet, lagarbete och snabbt agerande från både leverantörer och köpare. Dina viktigaste gränssnitt, förutom givetvis leverantörerna, kommer att vara planering och flera olika projektkontor.

Dina löpande arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara följande:

• Inköp av material och tjänster utifrån planerade behov
• Beställnings- och leveransuppföljning
• Inhämta kostnadsuppskattning
• Löpande återkoppling till kundansvariga och sköta leverantörsuppföljning
• Flödesoptimering

Vem är du?

Vi söker dig som har/är:

Tidigare erfarenhet av arbete inom supply eller sourcing, gärna som operativ inköpare
Hög puls i en produktionsmiljö
God förståelse för vilka faktorer som styr inköp i Supply Chain
Förmåga att arbeta både självständigt och i team

För att lyckas och trivas hos Saab tror vi också att du är en prestigefylld och lösningsorienterad person som kan konsten att agera i nuet med bibehållen fokus på målbilden. Du ska vara ansvarstagande, proaktiv och ha en positiv attityd. Saab är i en växande fas vilket gör att alla instruktioner och gränssnitt inte alltid är helt tydliga. Därför krävs det att du är dynamisk och flexibel till det.

Om verksamheten

Konsultuppdraget är med anställning hos Poolia och placering hos Saab i Järfälla. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansökningar kommer att hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag för att säkra din chans!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Järfälla
Publicerad
18 september
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69547