Inköpare

Projektinköpare till Peab i Hudiksvall

Vi söker nu en Projektinköpare till Peab i Hudiksvall! I den här tjänsten kommer du att ingå i ett professionellt team av projektinköpare och internationella inköpare med medarbetarinflytande, samanhållning och arbetsglädje. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta operativt med anbudsprocessen, kontrakt, leverantörsbedömning, förhandling och uppföljning i enlighet med Peabs inköpsprocess. Du säkerställer inköp till lägsta totalkostnad inkluderade kvalitet, service, logistik, leveransprecision och minimerad riskexponering.

Din uppgift blir att serva Peabs produktionsavdelningar med effektiva inköp och du kommer att samverka med kalkyl, -produktions- och KMA-funktioner inom arbetschefsområdena.

Vem är du?

För att passa in i rollen krävs det att du har en relvant högskoleutbildning inom bygg, teknik eller industriell ekonomi alternativt har tidigare erfarenhet av kvalificerad och/eller strategiskt inköpsarbete inom bygg-eller tillverkningsindustrin.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kunskaper från den spännande byggproduktionen och att du som person är strukturerad, analytisk, serviceinriktad och kommunikativ.

Vidare söker vi dig som:
• är inriktad på ständig kompetensutveckling och personlig utveckling
• har känsla för entreprenörskap och ett engagemang för varierande arbetsuppgifter
• trivs att arbeta självständigt med stort ansvar – och som får saker att hända
• behärskar engelska i tal och skrift

Peab erbjuder dig:
• ett omväxlande och utmanande arbete i en stark entreprenadkultur
• anställning i Sveriges största byggföretag med stark human inriktning,
• ett spännande arbete med stora utvecklings- och karriärmöjligheter
• möjlighet att bli certifierad inköpare

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det viktigaste för oss är att du delar våra kärnvärden, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om verksamheten

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare med en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Hudiksvall
Publicerad
22 juni
Sista ansökningsdag
21 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64995