Inköpare Operativ

Projektinköpare till HälsingeBygg

HälsingeBygg söker nu en Projektinköpare/Entreprenadingenjör med placeringsort i Hudiksvall. I den här tjänsten kommer du att vara del av ett professionellt nätverk av projektinköpare, internationella inköpare med medarbetarinflytande, samanhållning och arbetsglädje.

HälsingeBygg i Hudiksvall AB har varit verksam sedan år 2002 och ingår sedan 2008 i Peab-koncernen Styrkan av att resurserna från en stor byggkoncern i ryggen, kombinerat med vår lokala förankring, kompetenta medarbetare och viljan att ständigt utvecklas, gör att vi är en av de ledande aktörerna på marknaden i vårt geografiska område.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter i den här rollen är att ansvara för inköp till projekt och att arbeta operativt med anbudsprocessen, kontrakt, leverantörsbedömning, förhandling och uppföljning i enlighet med vår inköpsprocess. Du säkerställer inköp till lägsta totalkostnad inkluderande kvalitet, service, logistik, leveransprecision och minimerad riskexponering. Du kommer att stödja produktionen med effektiva inköp, produktionsfrågor och samverka med kalkyl, – produktions- och KMA-funktioner.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom bygg, teknik eller industriell ekonomi. Du har gärna tidigare erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom bygg eller en tidigare bakgrund från en arbetsledar- eller entreprenadingenjörsroll inom entreprenadverksamhet.

För att passa in i rollen behöver du ha en känsla för entreprenörskap och ett engagemang för varierande arbetsuppgifter likväl som att du trivs med ett självständigt arbete, där du får saker att hända. Som person är du ekonomiskt målinriktad, strukturerad, analytisk, serviceinriktad, kommunikativ och är inriktad på ständig kompetens- och personligutveckling.

Om verksamheten

Som anställd hos Hälsingebygg blir du en del av en familjär arbetsplats som värnar om den goda arbetsmiljön. Här finns möjligheter till personlig utveckling.

HälsingeBygg är det lokala företaget i Peab koncernen där du blir delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt att du delar våra kärnvärden, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare med en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ansök nu
Stad
Hudiksvall
Publicerad
9 september
Sista ansökningsdag
8 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65734