Ekonomiassistent

Ekonomiassistent/ Administratör till Presto i Hässleholm!

Om tjänsten

Nu söker vi en driven och kunnig kandidat till Presto i Hässleholm i rollen som ekonomiassistent/administratör. Du kommer att vara en viktig del av Prestos administrativa team och ansvara för diverse ekonomi/administrativa uppgifter.
Tjänsten innebär en heltidsanställning på Prestos kontor i Hässleholm, med utmärkta pendlingsförbindelser. Du kommer att arbeta tillsammans med produktionscontrollern och ekonomi- och säljkoordinatorerna, och ha ansvar för administration och ekonomi. Det är en sex månaders konsulttjänst via Poolia, med goda möjligheter till direktanställning hos Presto därefter. Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Telefon- och mailhantering
• Diverse mindre debiteringar
• Räkna fram och lägga på omkostnader på order innan fakturering
• Komplettera och sammanställa avtalsprislistor, samt lägga in i system
• Hantera förfallna fakturor och kvitta fakturor
• Hantera leverantörsfakturor

Vem är du?

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs i en fartfylld miljö och gillar att arbeta i en företagskultur där det händer mycket. Du är någon som siktar högt, tänker nytt, och vågar ifrågasätta. Dessutom är du van att arbeta självständigt och har en stark vilja att utvecklas.

Erfarenhet:
• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Minst två års erfarenhet av arbete med ekonomi och administration, exempelvis som ekonomiassistent, redovisningsassistent, eller liknande
• Stor vana att arbeta i ekonomisystem och Excel. Meriterande om du har erfarenhet av systemen Jeeves, Insikt, InExchange.

Om verksamheten

Presto är en framgångsrik organisation som präglas av tillväxt, hög effektivitet och en decentraliserad organisation. De är ett vinnarlag som drivs av engagerade medarbetare, och de ser fram emot att välkomna dig till teamet.
Tveka inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. Om du är redo att vara med på Prestos framgångsresa, skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Observera att Presto, som verkar inom säkerhetsbranschen, vid anställning kommer att begära utdrag ur belastningsregistret, kreditprövning och drogtest.

Ansök nu
Stad
Höör
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
29 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71468