Utbildningsadministratör

Utbildnings-administratör

Utbildningsadministratör till Ecolean, Helsingborg

Vill du bli en del av Ecoleans HR-team och ta ansvar för att administrera och hantera bolagets utbildningar? Som utbildningsadministratör kommer du ha ett varierande arbete.

Om bolaget

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Med ett starkt fokus på de asiatiska marknaderna, har Ecolean verksamhet i Kina, Vietnam, Indonesien, Sydkorea, samt Pakistan, Kazakstan och Mexiko. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med två av produktionsanläggningarna. Ecolean grundades 1996 och samarbetar idag med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Om tjänsten

Du kommer skapa och administrera användarkonto samt supportera våra slutanvändare som är våra kursdeltagare. Andra arbetsuppgifter är att skapa och hantera samt ladda upp nytt eller justerat kursmaterial. En del rapporteringsuppgifter förekommer också samt tester vid nya releaser och publicering av nya funktioner i vårt LMS, Learning Management System som körs i SharePoint. Det finns goda möjligheter till att vidareutveckla rollen för rätt person.

Vi söker dig som:
• Du är noggrann och strukturerad
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
• Du har hög IT-mognad och goda kunskaper inom Office-paketet och gärna erfarenhet av Sharepoint
• Du har erfarenhet av administrativt arbete där du självständigt har samordnat aktiviteter, hanterat sammanställningar, genomfört uppföljningar och skött allmän administration
• God social förmåga och samarbetsförmåga med kollegor samt externa och interna kontakter
• Motiverad att erbjuda och upprätthålla god service med hög kvalitet

Meriterande om du har erfarenhet av administration i LMS och SharePoint eller intresse för foto, film, ljud, layout.

Om processen

Denna rekrytering hanteras av Poolia för Ecoleans räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på http://www.poolia.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten och Ecolean är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Poolia, christina.martinsson@poolia.se

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
19 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71893

Christina Martinsson