Säljare

Säljare till Rollco i Helsingborg

Vi söker en energifull ny stjärna till vårt fantastiska gäng av säljare – någon som kan komma in med sitt driv och komplettera vårt affärsmässiga, roliga och framåtlutande team.
Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med mycket goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare. Med stort hjärta engagerar vi oss i våra kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft.
Stämmer detta på dig? Då måste du läsa mer här!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som utesäljare kommer du att träffa företagets kunder ungefär tre dagar i veckan. Du kommer företrädesvis arbeta med Rollcos befintliga kunder, givetvis är det alltid bra att ha ögonen öppna för nya potentiella kunder, 80/20 är ett bra riktmärke.
Du kommer att diskutera tekniska lösningar, sätta dig in i kundernas behov och utifrån detta erbjuda hela Rollcos omfattande sortiment av produkter och tjänster.

Rollco bygger just nu helt ny anläggning med produktion, lager och kontor som kommer att vara inflyttningsklart till sommaren. Vi kan därmed välkomna dig till nya fräscha lokaler, inte långt från där vi finns idag, och till ett 60-tal härliga kollegor.

Vem är du?

Vi tror att du är en sådan där, nästan jobbigt, positiv jäkel (precis som vi) som ser lösningar framför problem. Du har redan testat att arbeta några år som säljare och du känner att du hittat rätt i din yrkesroll men inte riktigt fått chansen att göra de riktiga hjälteinsatserna än. Eller har du bara hört mycket gott om oss och känner att det är med oss på Rollco som du vill utvecklas vidare.

Det är hjärta och inställning som verkligen spelar roll för att lyckas i tjänsten, men vi tror det kan vara till hjälp om du har en teknisk utbildning eller motsvarande kunskap. Om profilen ovan passar in på dig och att du dessutom alltid ser glaset som halvfullt, då måste du söka.
Vi ser verkligen fram emot din ansökan och hoppas du är redo att bli del av vårt fantastiska team!

Erfarenhet/utbildning:
Adekvat högskoleutbildning alt. teknisk eftergymnasial utbildning med annan dokumenterad erfarenhet.
Erfarenhet av fältsäljarrollen, gärna teknisk inriktning
Vilja att göra skillnad
Positiv attityd

Om verksamheten

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt ca 90 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 240 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, http://www.addtech.com, en svensk företagsgrupp med över 2500 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på http://www.rollco.se

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail, har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré mahlin@dreamwork.se eller 0703774539.

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
15 april
Sista ansökningsdag
23 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71042