Teknisk säljare

Projektör / säljstöd

Om tjänsten

Vi stärker nu upp teamet med en Projektör till MAFA i Ängelholm
Som Projektör kommer du jobba inom våra tre affärsområden Lantbruk, Industri och Bioenergi och kunna bygga lösningar till företagets kunder. Är du en självgående och initiativrik person med teknisk bakgrund och med erfarenhet av konstruktionsarbete? Är du dessutom en lagspelare som trivs med att ha många olika kontaktytor, då kanske vi har tjänsten för dig!

Mafa är det personliga företaget, som sedan starten 1958 präglats av omsorg av såväl medarbetare som produkter och kunder. Som ett företag med 36 anställda är det viktigt för oss att du är en naturlig, glad lagspelare som kan bidra med positiv energi till gruppen och företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställning direkt hos MAFA och du rapporterar till företagets VD.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Till arbetsuppgifterna hör bland annat:

• Bygga lösningar tillsammans med våra säljare och vara navet i våra större projekt
• Ta fram produkt och ritningsunderlag till försäljningsteamet i offertfasen.
• Välja ut bästa produkter både inom egen tillverkning och inköpta produkter till våra projekt
• Delta i kundprojekt och driva konstruktionsdelprojekt
• Vara delaktig i införsäljning tillsammans med ansvarig säljare
• I våra större projekt vara med hela vägen till leverans.
• Tillsammans med sälj följa upp genomförda projekt mot kund.
• Bidra till förbättringsarbetet inom vårt sortiment.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att bygga konstruktionslösningar, gärna inom Industribranschen.
Du är lösningsorienterad, teknikintresserad och målinriktad.
Möjlighet att resa i tjänsten.
Körkort B krävs.
Vi lägger extremt stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i rollen behöver du ha en god planeringsförmåga, engagemang och kunna hitta unika lösningar som passar kunden.
Du kommer i rollen har många kontaktytor både internt och externt.
Du kan tänka nytt och se nya lösningar.
Svenska och engelska både i tal och skrift.

Om verksamheten

Mafa är Sveriges ledande tillverkare av silos till unika specialanpassade anläggningar för affärsområdena lantbruk, industri och bioenergi. Mer än 50% av tillverkningen går på export. Kombinationen av modern produktionsteknik och hög teknisk kompetens resulterar i innovativa produkter och lösningar för lagring och hantering av bulkvara. Läs gärna mer på företagets hemsida, http://www.mafa.se

Företaget startades redan 1958 av Gusten Andersson. 1978 tog Mats Andersson över som ägare på MAFA, vilket han var fram till 2023 då Mats döttrar Ellen och Johanna tog över som ägare. MAFA har under Mats tid som ägare utvecklats till ett företag med stor erfarenhet och tradition av silotillverkning och materialhantering av bulkvara.

MAFA nyttjar produktionstekniken såväl som sin personliga kompetens för att producera allt från en serieproducerad silo till en skräddarsydd specialanläggning inom marknadsområdena lantbruk, industri och bioenergi.

MAFA är idag marknadsledande tillverkare av silo i Sverige, med mer än 50% av tillverkningen på export.

Idag är vi leverantör av såväl enskilda delar som kompletta systemlösningar med allt från projektering till montering.

En sak är dock oförändrad sedan 1958, MAFA erbjuder fortfarande enkla men geniala lösningar för lagring och hantering av bulkvara.

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail, har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré mahlin@dreamwork.se eller 0703774539.

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
15 april
Sista ansökningsdag
23 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70921