Rekryterare

Poolia söker en senior rekryterare till Malmö eller Helsingborg!

Om tjänsten

Vi söker nu efter en kollega till vårt team som arbetar med vår konsultverksamhet i Skåne. Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare och vill ta nästa steg i karriären? Vill du vara en del av ett bolag med stark framåtanda och högt engagemang? Då kanske det är just dig vi söker efter! Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att hållas löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi söker dig som vill arbeta som senior rekryterare internt hos oss på Poolia. Som rekryterare är du kandidatansvarig för vår konsultverksamhet, vilket innebär stort fokus på kunder och kandidater.

Hos oss är ingen dag den andra lik och visst gillar du när det är snabba puckar och många olika saker i gång samtidigt? Grymt, då vill vi att just du läser vidare!

Som rekryterare har du hand om rekryteringsprocessen från ax till limpa. Från kravprofilsmöte med kunden, annonsskrivning, hålla i intervjuer, koordinering av intervjuer hos kunden till referenstagning. I vissa processer kommer du att searcha upp kandidater för att hitt rätt person för det specifika uppdraget.

Du kommer också ha en stor del i att marknadsföra Poolia utåt på såsom mässor, events, föreläsa på gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar med mera.

Vår styrka är att det vi gör – gör vi tillsammans. Vi är prestigelösa och upplever framgång i att stötta varandra och hjälpas åt för att uppnå resultat.

Goda utvecklingsmöjligheter finns på sikt!
Placering av tjänsten är antingen i Malmö eller i Helsingborg.

Vem är du?

Så vem är du? Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom HR, personalvetenskap eller försäljning. Du har några års erfarenhet av arbete med rekrytering, har du även erfarenhet av personalansvar är det meriterande. Vi arbetar i Intelliplan (IP) som affärssystem, har du arbetat i det tidigare är det såklart ett plus, men inget måste.

Du trivs i en säljorienterad miljö och har en stark känsla för värdet av goda kund- och kandidatrelationer.

För att passa in hos oss har du ett stort eget driv och en positiv inställning. Du är prestigelös, förtroendeingivande, målfokuserad och uppskattar ett nära samarbete med bra kommunikation både med kunder, kandidater och kollegor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Du har körkort B.

Om verksamheten

Om Poolia
Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Vår filosofi
Kandidatens CV är viktigt, men är inte hela sanningen. Poolias urvalsfilosofi tar därför flera steg längre än vad ett vanligt CV förmår. Vi vet att sammanhanget är avgörande för hur väl en person presterar. Därför genomför vi utförliga tester. Vi identifierar drivkrafter och ambitioner. Hittar den personlighet som bäst matchar förutsättningarna. Först när helhetsbilden är klar föreslår vi inte bara en lämplig individ. Vi föreslår rätt individ.

Vår vision
Worklife of tomorrow

Vår affärsidé
Vi bidrar till våra kunders framgång genom engagerad och kvalificerad kompetens.

Våra ledstjärnor
Poolias ledstjärnor speglar hur vi beter oss – vår kultur. Genom att alltid agera utifrån våra ledstjärnor ska kunder, kandidater och andra intressenter förstå vilka vi är och vad vi står för.

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
29 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65585