Kundtjänst

Kundservicemedarbetare till Sarstedt i Helsingborg!

Är du van att arbeta med kunder att utveckla befintliga kundrelationer? Är du lösningsorienterad och tycker om att lära dig nya saker? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Du kommer ingå i vår Nordiska organisation med kontor centralt beläget i Helsingborg. Din roll på kundservice kommer att arbeta med den Svenska marknaden tillsammans med en kollega i ett team. Vi har även kundservice för Norge och Finland och som du kommer att sitta tillsammans med. All kundservice personal rapporterar direkt till Kundservicechefen. Förutom kundservice finns det även en sälj-, finans och marknadsavdelning på kontoret. Du kommer samarbeta med kollegorna inom din avdelning men även med säljavdelningen och produktspecialisterna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Kundservicemedarbetare arbetar du i nära dialog med företagets kunder och ansvarar för att säkerställa kundnöjdheten. Våra Kunder finns idag inom Sjukvård, Universitet och Livsmedelsindustrin m fl.

• Hjälpa befintliga och potentiella nya kunder via telefon och mejl
• Orderregistrering/hantering i vårt affärssystem Visma Business
• Spåra gods och bekräfta order
• Fakturering

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en relationsbyggande person som har lätt för att hantera kunder i olika situationer och hjälper dina kollegor när det behövs. Vi tror även att du har ett lösningsorienterande sätt, ett driv att vilja lära sig saker och vågar ta för dig. För oss är det även viktigt att vara prestigelös.

Vi ser gärna att du har:
• Några års erfarenhet av arbete med kundservice
• Erfarenhet av telefonvana som arbetsverktyg
• Flytande i svenska och engelska tal och skrift

Önskvärt om du har:
• Erfarenhet av Visma Business
• Erfarenhet av Officepaketet gärna Excel

Om verksamheten

Sarstedt är en framgångsrik global koncern med moderbolag i Tyskland. Sarstedt är ett familjeägt företag och har ca. 3000 anställda med dotterbolag i 31 länder, varav merparten är lokaliserade i Europa. Tillverkning sker enligt kvalitetsstandard ISO 9001 i Tyskland, USA och Australien. Det Svenska försäljningsbolaget och Nordiska huvudkontoret med säte i Helsingborg marknadsför Sarstedts egna högkvalitativa laboratorie- och sjukvårdsprodukter. Sarstedt är ett familjeägt bolag och större delen av alla produkter produceras i Tyskland.

Övrig information:
Omfattning: Heltid
Plats: Bergaliden 11, Helsingborg
Lön: Fast enligt överenskommelse
Arbetstider: måndag- torsdag 8-16.45, fredag 8-15.30
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Viktigt att känna till: Vi tillämpar ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Sarstedt.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker nämligen löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
10 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66133