Kundtjänst

Kundmottagare / servicerådgivare till PlatinumCars i Helsingborg!

Om tjänsten

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Ser du dig själv som en professionell person med god förståelse för hur man skapar en riktigt bra kundupplevelse? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en kundmottagare till PlatinumCars nya anläggning i Helsingborg. I denna roll är du en viktig länk mellan verkstad och kund. Vill du jobba med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta i ett team bestående av servicetekniker, rekond tekniker samt en verkstadschef. Huvudsakliga arbetsuppgifter är kundmottagning, servicerådgivning samt reservdelsförsäljning. Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen. I rollen som kundmottagare ansvarar du för att kommunicera med verkstadschef och övriga delar i området. Du förser kunder och verkstad med relevant information. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team att ta emot och leverera hög service till kunder. Här kommer ditt driv och din förmåga att ta egna initiativ att komma väl till pass.

Vem är du?

Är du PlatinumCars nya kundmottagare?

* PlatinumCars söker dig som har genomgått minst gymnasieutbildning, gärna med fordonsteknisk inriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift.
• God datorvana.
• B-körkort.
• Goda fordonskunskaper.
• Du har hög servicekänsla.
• Du har stort kundfokus med förmåga att lyssna på kunden och förstå dennes behov.
• Du samarbetar med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor.
• Du har ett gott förhållningssätt som präglas av lugn samtidigt som du kan ha mycket att göra.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du sätter kundens bästa i första hand och att du har en professionell framtoning. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du tar ansvar för att jobbet utförs på bästa sätt! Vi hjälps åt inom teamet och tillsammans når vi nöjda kunder. Vi ser gärna att du har en naturlig fallenhet för att ge kunden råd som förenklar dennes beslutsfattande. Vilket genererar långsiktiga kundrelationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som kundmottagare eller liknande roll sedan tidigare.

Om verksamheten

PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.

Tjänsten är med start i början av 2023.

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
15 november
Sista ansökningsdag
15 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66525