Säljare, kundansvarig

Kundansvarig Säljare till BoKlok

Vill du vara med på BoKloks fortsatta framgångsresa och bidra med att bygga hållbara och prisvärda hem för alla? Har du ett stort intresse för bostäder och motiveras av att driva försäljningen och ta kundnöjdhet till nya höjder? Då kan du vara BoKloks nästa Kundansvariga Säljare! Vi har tydliga värderingar inom BoKlok och vi jobbar ständigt tillsammans på ett jordnära och ett mycket prestigelöst sätt. Tillsammans skapar vi vinnande team med branschens nöjdaste kunder som målsättning.

Om tjänsten

Som Kundansvarig Säljare hos oss är du en del av ett engagerat sälj team. Du är vår främsta kontaktperson och sköter kundkommunikationen från intresseanmälan till inflyttning samt värnar om kundvärden under hela projektet. Du arbetar aktivt för att komma till avslut i den enskilda kundens bostadsaffär med hög kundnöjdhet samt uppnå uppsatta försäljningsmål.

Rollen innebär dessutom att du får arbeta med vår nya generation flerfamiljshus, framtaget i nära samarbete med välrenommerade arkitektbyrån sandellsandberg med deras chefsarkitekt Thomas Sandell i spetsen. I vårt nya flerfamiljshus kombineras god design, hållbarhet och kvalitet till ett pris som så många som möjligt har råd med. Vi vill göra god arkitektur och design tillgänglig för de många människorna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I denna roll kommer du att arbeta med hela kundresan från intressent till tillträde och säkerställa en god kundupplevelse. Här krävs ett nära samarbete med hela projektteamet för att värna om kundvärden och säljbarhet. Vi ser det som en fördel att du har god förståelse om försäljning av bostäder för att bidra i rollen som Kundansvarig Säljare på bästa sätt.

Du rapporterar till Sofi Eriksson som är närmaste chef. Placeringsort är BoKloks kontor i Helsingborg.

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund inom mäklarbranschen eller försäljning av annan nyproduktion av bostäder. Erfarenhet av att jobba med något CRM-system är en fördel. Andra plattformar som vi gärna ser att du är van att jobba med är Hemnet.

Som person har du ett eget driv men samtidigt en teamspelare. Du motiveras av att uppnå satt försäljningsmål samt uppsatta mål för NKI genom BoKloks kundlöfte tillsammans med dina kollegor. Du har även ett starkt kundfokus och tycker liksom vi, att nöjda kunder är värda att jobba lite extra för. Du värdesätter och följer våra värderingar och våra etiska regler, vilka ska genomsyra dina beslut och ditt bemötande av kund och medarbetare.

Om verksamheten

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien, och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
19 februari
Sista ansökningsdag
14 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58784

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.