Systemutvecklare

Full-Stack utvecklare till Visma Amili, Helsingborg

Vill du vara med på vår spännande resa?

Amili hjälper företag och offentliga aktörer att stärka sin lönsamhet och likviditet genom automatiserade processer: från utgående faktura till inkommande betalning. Vi är specialister på inkasso, med många års erfarenhet och djup förståelse för fakturamottagarens behov och betalvilja.

Amili är en del av Vismas ekosystem av företag som tillsammans stärker lönsamheten och förbättrar arbetslivet för miljontals människor över hela världen. Våra mjukvarulösningar förenklar och automatiserar komplexa och manuella arbetsprocesser, vilket frigör tid och arbetslust i vardagen. Alla Vismas företag har stor autonomi i ledarskap och strategi, vilket är en nyckelingrediens för vår tillväxt.

Vårt mål är att ligga i framkant gällande innovativa produkter och ny teknik. Vi behöver dig för att hjälpa oss dit. Som Full-Stack utvecklare hos oss kommer du att vara med om en häftig förvandling. Vi håller nämligen på att borga för framtiden genom att bygga en affärsplattform med den absolut starkaste och senaste tekniken.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi värdesätter trivsel samt en öppen och ärlig atmosfär. Här finns utrymme för att påverka såväl riktning som genomförande inom tech-organisationen. Scrum är vårt arbetssätt. Du kommer att arbeta i ett mindre team i nära dialog och samarbete med dina tech-lead och teammedlemmar.

Vem är du?
Att arbeta i team och vara kommunikativ är någonting du uppskattar och trivs med. Det är viktigt att du gärna vill ge och ta emot konstruktiv feedback. Du har en god problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk och noggrannhet. Du vill vara proaktiv och ligger gärna steget före samt föreslår förbättringar i både teknik och process. Vi tror att din nyfikenhet och passion för att hitta nya möjligheter med ny teknik kommer att göra skillnad hos oss!

Vår tech-stack innehåller följande:
• VUE JS
• PYTHON
• MongoDb
• RESTful API

Det är meriterande om du har erfarenhet av vår tech-stack, men det är inget krav.

Om du är rätt person för rollen kan du alltid lära dig ett nytt språk, ramverk eller teknik.

Om du har med dig någon högre utbildning inom datorprogrammering eller liknande ser vi givetvis detta som positivt men inte avgörande. Däremot lägger vi stor vikt vid det kodtest som genomförs som en del i rekryteringen. Kodtestet skräddarsys för dig och utförs i den tech-stacken du är mest van vid.

Vi värdesätter balansen mellan arbete och privatliv, och vi tillämpar hybridarbete. Majoriteten av medarbetarna arbetar idag cirka tre dagar på kontoret och två hemifrån. Vi har ett attraktivt förmånspaket dels genom vårt kollektivavtal, dels genom vårt friskvårdsbidrag, förskottsbetalad semester och mycket mer. Detaljerna går vi gärna igenom med dig under rekryteringsprocessen. Visma Amili strävar efter jämställdhet och mångfald och vi ser positivt på det mervärde och den kreativitet och som uppstår i diversifierade grupper. Till denna tjänst ser vi därför gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för Visma Amilis räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning, hybridarbete på heltid. Vi har kontor i Prismahuset i Helsingborg. Tillträde enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten på http://www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten och Visma Amili AB är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, 0735-180904 eller maila till christina.martinsson@dreamwork.se

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
3 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71387

Christina Martinsson