CIO

CIO Project Lead till Resurs Bank

Förstår du IT implementation och har ett intresse för bankvärden? Vill du vara med i en transformationsresa, driva igenom en stor förändringsresa och skapa framtiden? Då kan du vara Resurs nya CIO Project Lead!

Om tjänsten

Resurs är inne i en stor transformationsresa där de moderniserar och kommer byta ut sitt kärnbanksystem och arbeta mer agilt med mål att bli nordens ledande betallösningsalternativ. Det kommer vara en spännande förändringsresa där vi söker dig som vill vara med och skapa framtiden. Du kommer att välkomnas till vår IT-avdelning som består av 45 personer i Malmö och 70 personer i Helsingborg med blandad kompetens. Det är en driven och framåtlutad organisation som ständigt strävar mot att utvecklas. I rollen kommer du att samarbeta och nätverka internt samt externt med andra banker och institut.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Utredning, kalkylering, analysering av material och projektledning.
• Förändringsledning, leda verksamheten mot målet.
• Analysera material
• Sammanställa, presentera beslutsunderlag och förstudieanalyser som ska leda till beslut.
• Sätta målsättningar och strategier för att nå målen.
• Förändring och förädling av nuvarande produktportfölj.
• Söka informationen, hitta egna vägar och framgångsfaktorer.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• Några års arbetslivserfarenhet.
• Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, ekonomi, ingenjör eller industriell ekonomi.
• Du talar och skriver flytande i svenska och engelska.
Meriterande:
• Erfarenhet av projektledning, IT-konsult, PMO eller affärsutvecklare.
• Erfarenhet från bankvärlden.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du tydligt kan kommunicera, på så vis skapa förståelse och begriplighet för de som inte är insatta i ditt område. Du är nyfiken i din natur och vågar utmana verksamheten att ligga i framkant. Ordning och reda är inget nytt för dig utan du tar välgrundade beslut och slutför det du påbörjar för att driva verksamheten framåt. Tjänsten kräver även personligt ledarskap, att du tar ansvar för dina handlingar, motiverar dig själv, lär dig av dina misstag och tar dig framåt. Vi ser även att du har en bra analytisk- och matematisk förmåga . För framtiden i rollen är det intressant om du även är intresserad av ledarskap.

Om verksamheten

Resurs är en ledande bank i Norden med en enkel filosofi: vi vill skapa balans i människors privatekonomi. På den grunden utvecklar vi erbjudanden och tjänster inom lån, sparande och betalningar för handel och e-handel som utgår från människors vardag och som ska skapa långsiktigt värde för våra kunder och för samhället. Idag har vi en kundbas på drygt 6 miljoner kunder och runt 600 anställda i Norden.

Som arbetsgivare arbetar vi för jämställdhet, mångfald, inkludering och syfte. Alla ska ha lika möjligheter oavsett ålder, kön, sexualitet eller religion. Vi är alla viktiga delar för att skapa ett bra företag och ett bra samhälle.

Övrig information:
Omfattning: Heltid.
Plats: På Resurs fräscha kontorslokaler i Malmö och i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse
Arbetstider: Flexibla arbetstider.
Körkort: B körkort krävs
Resor i tjänsten: Resor till övriga Nordiska länder kan förekomma i tjänsten.
Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Viktigt att känna till: Vi tillämpar ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samtliga rekryteringsprocesser gör vi anmärkningskontroll på de personer som går vidare till slutskede. I samband med anställningserbjudande begär vi även ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs via polisens hemsida.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Resurs.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker nämligen löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
30 augusti
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65598