Assistent

Business Assistant sökes till raketväxande Gympak

Just nu söker vi en Business Assistant till Gympak i Helsingborg. Som Business Asisstant kommer du att ha en bred roll med många och olika arbetsroller.

Gympak är ett nystartat health- techföretag som via våra unika produkter och tjänster ska hjälpa hotell och företag världen över med att förenkla och inspirera gäster och medarbetare till träning och förbättrad hälsa.

Vårt utbud gör att våra kunders gäster kommer säger “wow” och får en upplevelse de tidigare aldrig upplevt på ett hotell.
Vi hjälper dem att öka kundnöjdheten, öka servicegraden, skapa nya intäkter samt bidra till välmående och förbättrad hälsa.

När det kommer till företag vill de bli en än mer attraktiv arbetsplats och skapa än bättre förutsättningar för att anställda ska få doser av vardagsmotion samt kunna resa och träna i smarta träningspaket.

Gympak har fått en lysande start och både nationella och internationella hotell har visat stort intresse och köpt in våra produkter och tjänster.
Med anledning av detta söker vi nu en Business Assistant som ska stötta företaget in i en fortsatt spännande framtid.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Business Asisstant på Gympak kommer du att ha många och olika arbetsroller och det är viktigt att du gillar fullspäckade dagar som varierar stort och ingen dag kommer vara den andra lik.

Företagets VD är snabbfotad, reser mycket och har många möten. Han är ”all over the place” vilket innebär full fart i mycket och olika språk dagarna i ända.
Så… Vi söker någon som gillar när det är full rulle och som kan hjälpa honom att hålla ordning och leverera 5 stjärnig service till alla våra nuvarande och kommande kunder.

Det vi ser att en Business assistent gör är att bland annat;
• Ge support till alla kunder och samarbetspartners
• Ansvara för administration såsom att skicka offerter, följa upp med kunder och skicka fakturor
• Arbeta i Fortnox och skapa rapporter
• Hålla ordning och reda
• Hjälpa till när kunder vill köpa mer och kunna stötta och ha möten via webb eller telefon
• Stötta i marknadsarbetet såsom att posta och agera på sociala medier samt hjälpa till i kommunikation med journalister
• Stötta vår VD med generell admin
• Med mycket mer som vi inte vet om idag

Det vi på Gympak erbjuder:
En spännande och utvecklande roll på ett snabbväxande företag med hög puls och fart där vi hjälper hotell att skapa wow-upplevelser till sina gäster.
Jobbet är fritt under eget ansvar vilket innebär att vill man träna på dagen gör man det. Vill man starta senare en dag så är det ok. Samma sak om man vill sluta lite tidigare en fredag gör man det i överenskommelse med kollegor. Det viktigaste är att jobbet blir gjort och att våra kunder får bästa möjliga service.
Vi erbjuder våra anställda bra förmåner med bland annat friskvårdsbidrag och försäkringar. Vi finns i fantastiskt fina och nya lokaler i centrala Helsingborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos Gympak, provanställning kommer att tillämpas.

Vem är du?

En energifull och glädjespridande person som gillar att ha koll och älskar när kunderna säger wow. Du pratar flytande engelska såväl som svenska och kan du ytterligare något nordiskt språk eller tyska är det meriterande. Viktigt att du gillar att ha hundraelva saker igång samtidigt. Du älskar nog träning mer eller mindre och tycker hälsa är viktigt. Vi blir inte förvånade om du gillar sociala medier och kan Fortnox, eller om du har en vovve du vill ta med till jobbet. Vi tror du vill ta världen med stor famn och att du är en sådär, nästan jobbigt, positiv jäkel (som oss) som ser lösningar framför problem. Du är nog kanske den där personen som alla vill vara runt och som gärna tar på sig kaptensbindeln.

Om verksamheten

Läs gärna mer om Gympak via vår hemsida (gympak.com) alternativt via LinkedIn.

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, http://www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
24 februari
Sista ansökningsdag
5 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70702