Arbetsledare

arbetsledare, byggservice – Helsingborg och Landskrona

Avdelningen för byggservice hjälper våra kunder med allt från servicearbeten till om- och tillbyggnader. Tillsammans med två övriga arbetsledare leder du den dagliga driften i Helsingborg/Landskrona området. Uppdragen kan vara allt från servicearbeten till mindre om- och tillbyggnader. Till er hjälp har ni ett 15-tal kompetenta snickare och byggnadsarbetare.

Om tjänsten

Som arbetsledare inom byggservice arbetar du med våra lite mindre projekt och får därmed en mer övergripande och friare roll. Till dessa projekt har vi inga platschefer eller entreprenadingenjörer – utan det är du som äger ansvaret för uppdragen från start till mål. Du har kontakten med kunden, åker ut och tittar på jobben, räknar, ger förslag på lösningar och offererar. När vi fått affären är det du som planerar och leder arbetet. Du säkerställer att all logistik fungerar, att arbetet görs enligt våra höga kvalitetskrav samt att all dokumentation är i sin ordning. Ditt långsiktiga arbete inkluderar även att utveckla personalgruppen och att arbeta aktivt med samverkan med övriga delar av Byggmästar´n i Skåne.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

För att kunna leda våra byggserviceprojekt behöver du ha en dokumenterat god ledarskapsförmåga, vana av byggbranschen (minst 5 år) och erfarenhet av en bred roll som inkluderar komplex byggteknisk problemlösning. Har du arbetat med byggservice tidigare är det en stor bonus.

Vi vet att det finns duktiga arbetsledare både via högre utbildningar och de som gått den ”långa vägen” och exempelvis själv varit snickare. Det viktiga är inte hur du fått kunskapen – det viktigaste är att du har en gedigen kompetens.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det, förutom byggteknisk passion och ett genuint intresse för ledarskap, att du är driven, strukturerad och en god problemlösare. Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem ”här och nu” till att arbeta förebyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar inte på sådant som rör säkerhet och kvalitet. Du tilltalas av att arbetsleda en fast anställd personalgrupp och trivs i det lite mindre företaget där du ges mer frihet och där medbestämmandet står i fokus. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad ledare som inspireras och låter dig inspireras av andra.

Vem är du?

Byggmästar´n i Skåne grundades 1993 och vår ambition är att inom vår geografiska marknad utgöra ett alternativ till de stora rikstäckande byggföretagen – som ett stort, lokalt företag. Vi vill fortsätta vara en självklar partner för näringslivet, den offentliga förvaltningen och fastighetsbolagen inom vår region. Byggmästar´n i Skåne omsätter ca 1 miljard och har 200 anställda.

Vi vet att nyckeln till framgång är våra engagerade medarbetare och för oss är det avgörande att skapa en miljö där alla trivs, utvecklas och kan påverka. Vi har tilldelats utmärkelsen ”Sveriges Friskaste Företag”. Priset går till det företag i Sverige som bäst kan skapa en välmående arbetsplats. Vi ser detta som ett kvitto på att vårt systematiska arbetsmiljöarbete ger resultat. Andra kvitton är våra siffror, våra nöjda kunder och vår låga personalomsättning.

Om verksamheten

Denna rekrytering görs i samarbete med Poolia.

Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!

Ansök nu
Stad
Landskrona
Publicerad
11 maj
Sista ansökningsdag
7 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56885

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.