Administratör

Administrativ support Elnät & Fjärrvärme till Höganäs Energi!

Tycker du om att arbeta i längre processer och utveckla nya rutiner? Är du en serviceinriktad person som hjälper dina kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen kommer du ha sju kollegor på avdelningen, varav tre är ekonomer, en systemförvaltare, två administratörer samt en avdelningschef & Vice VD i blandade åldrar mellan 35-60 år . Många har varit anställda länge på bolaget och det vinnande konceptet är att vi hjälper varandra över gränserna utan prestige. Våra ledord i bolaget genomsyrar avdelningen: Hjälpsamhet, engagemang och glädje. I rollen som Teknisk Administratör för Elnät & Fjärrvärme hjälper du till att serva avdelningarna Elnät och Fjärrvärme och kommer också ha många kontakter med resten av bolaget.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänsten delar sin tid ungefär lika mellan elnät och fjärrvärme. I den här rollen är man en del i längre processer varför det är viktigt att man har förmågan att se helheten och är serviceinriktad mot sina kollegor. Man har också många dagliga rutiner som måste göras med stor noggrannhet och med respekt för deadlines. Det är ett självständigt arbete med stor frihet att utveckla rutiner och systemanvändande. Arbetsuppgifterna kräver att man känner sig bekväm med att arbeta i flera olika system.

ELNÄT
• Övervaka elmätarna i elnätet (digitalt mätinsamlingssystem), se till så systemet funkar.
• Öppna/stänga elmätare
• Kontakt med det företag som hanterar alla våra mätvärden
• Länk mot våra montörer (kontakta och skicka ut dem när man identifierar fel i elmätare som måste åtgärdas på plats)

FJÄRRVÄRME

• Övervaka mätarna i fjärrvärmenätet (digitalt nätinsamlingssystem), se till så systemet funkar. Skicka ut tekniker vid behov.
• Uppsättning/nedtagning av mätare
• Insamling av timvärden
• Kontakt med det företag som samlar in alla våra mätvärden
• Säkerställ att vi följer mätförordningen
• Hantera mätarlager. Hålla koll på att lager i vårt system stämmer med fysiskt lager, och beställa nya mätare vid behov.
• Hantera all administration i samband med att vi får nya fjärrvärmekunder (registrering i system, avtalsadministration, fakturering m.m.).
• Dokumentera och följa upp felanmälningar.

Vem är du?

Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom liknande administrativa roller och stort plus om du har erfarenhet från elbranschen. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning. Officepaketet har du erfarenhet av och du är flytande i svenska tal och skrift.

Du är en noggrann person som vågar ta egna beslut att utveckla nya rutiner och systemanvändade. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och bygger relationer inom organisationen. Att vara nyfiken ligger i din natur och du kommer gärna med nya idéer!

Om verksamheten

Höganäs Energi är Kullabygdens kommunalägda energibolag. Vi ska skapa förutsättningar för ett funktionellt och hållbart liv för Kullabygdens invånare, företag och besökare. Vi tillhandahåller en helhetslösning med pålitlig infrastruktur och tjänster för energi, värme och kommunikation. Och vi blickar hela tiden framåt mot nya sätt att förbättra livet på Kullabygden. Ledstjärnorna som genomsyrar vårt förhållningssätt och dagliga arbete är: Hjälpsamhet, Engagemang och Glädje. Vi har stark lokal förankring och ska vara det självklara valet i Kullabygden.

Vi levererar el till samtliga fastigheter i Höganäs kommun. Dagligen arbetar vi för att hålla en hög leveranssäkerhet och servicegrad till ett attraktivt pris för våra 15 000 elnätskunder. Vi förvaltar ett fibernät som är utbyggt till samtliga invånare i kommunen, och vi producerar och levererar fjärrvärme i vårt eget fjärrvärmenät som kontinuerligt byggs ut.

Tillsammans med samarbetspartners erbjuder vi olika energitjänster som till exempel energideklaration, energikartläggning, systemrådgivning, miljöcertifiering, utbildningar och teknisk investeringsrapport.

Vi erbjuder också laddstolpar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar, och vi har ställt ut laddstolpar på offentliga platser runt om i kommunen.

Att kunna producera egen miljövänlig el och samtidigt bidra till samhällets energiförsörjning, är möjligt med solceller. Vi levererar solcellslösningar till både villor, bostadsrättsföreningar, företag och lantbruk.

Övrig information:
Omfattning: Heltid
Tillhörande kontor: Höganäs
Lön: Fast enligt överenskommelse.
Arbetstider: 7.25-16.00 30 min lunch Flextid finns. På plats.
Anställningsform: Provanställning 6 månader sedan tillsvidareanställning
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Höganäs Energi.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker nämligen löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Helsingborg
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67858