Utbildare

Utbildare till Presto Skåne

Presto hjälper företag och organisationer att skydda sina verksamheter mot brand och olycka. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som minimerar risken för brand och olycka – genom rådgivning, marknadens bredaste utbud av utbildningar, hållbara säkerhetsprodukter och service i världsklass.

Med Presto blir det enkelt för företag och organisationer att skapa trygghet i verksamheter och för medarbetare. Tillsammans räddar vi liv. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas!

Nu söker vi en utbildare till Skåne.

Om rollen
Med visionen tillsammans räddar vi liv kommer du som utbildare bidra till våra kunders systematiska brandskydds- och arbetsmiljöarbete. Vi tillbringar mycket tid på jobbet och då är det viktigt att kunna känna sig trygg och säker, det bidrar du till som utbildare på Presto. Rollen innebär att arbeta självständigt i leveransen av utbildningar. I hänseendet bokning och bokningsfrågor har du en nära dialog med våra samordnare som ansvarar för kundkontakten och hanteringen av bokningen.
Du arbetar självständigt och ansvarar för att utbildningarna utförs i enlighet med gällande uppdragsbeskrivning och de föreskrifter vi följer enligt lag och avtal. Du kommer tillhöra affärsområde utbildning med många kompetenta kollegor inom branschen. Du har tidigare erfarenhet av att utbilda inom områden som brand, HLR/första hjälpen och maskinutbildningar.

Exempel på våra utbildningar

Brand:
Brandfarliga heta arbeten
Heta Arbeten®
Anläggningsskötare brandlarm/sprinkler
Brandskyddsansvarig
Brandfarliga varor föreståndare – föreståndare brandfarlig vara
Egenkontroll brandskydd
Grundläggande brandskydd
Utrymningsledare

Första hjälpen:
HLR
HLR barn
Första hjälpen
Första hjälpen barn

Maskin:
Mobila arbetsplattformar/ lift
Fallskydd inklusive räddning
Travers
Truck
Hjullastare
Motorsåg
Röjsåg
Säkrare lyft ISO
Säkra lyft

Vi söker dig som har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga och du ser alltid till kundens bästa i alla uppdrag. Som person är du ansvarstagande, glad, positiv, öppen och ärlig.

• Du bör ha dokumenterade certifikat/meriter eller arbetslivserfarenhet inom de relevanta områdena.
• Du har förmågan att anpassa undervisning efter olika målgruppers behov och kunskapsnivåer.
• Bra IT-mognad och tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala hjälpmedel, såsom PowerPoint och andra digitala verktyg.
• Är van och trygg med att utbilda i digitala klassrum.
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och du har B-körkort.

Förmåner: Arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kollektivavtalsenliga försäkringar och tjänstepension.

Om bolaget
Presto AB grundades 1959. Vi har sedan start alltid satt säkerheten främst, det är vilka vi är, det är vad vi gör och det ligger i vårt DNA. Våra kvalitativa produkter, lösningar och lojala kunder driver oss framåt. Vi har ett ansvar att driva verksamheten på bästa möjliga sätt. Inte bara just nu utan även för kommande generationer. Våra värderingar är tillsammans, kundfokus och enkelhet. Vi vill skapa en kultur där alla kan växa och bli sitt bästa jag, där vi hela tiden lär av varandra. Tillsammans är vi mer än ett företag, vi formar en gemenskap som gör världen till en säkrare plats. Vi ligger steget före. Varje år besöker vi fler än 75.000 verksamheter och fastigheter där vi både servar befintligt brandskydd och förebygger risker. Vi återvinner över 70.000 släckare i vår fabrik i Katrineholm. Vi utbildar årligen 100 000 deltagare fördelat på 6600 tillfällen. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Prestos omsättning har passerat 1 miljard kronor.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Poolia för Presto AB´s räkning. Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka). Du arbetar vardagar mellan kl. 08:00-17:00. Du utgår från hemmet och depå- servicebil erbjuds. Anställningen startas alltid med en sex månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och om det känns bra för bägge parter erbjuds därefter en tillsvidareanställning. Eftersom vi verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Tillträde enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på http://www.poolia.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om tjänsten och Presto AB är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Poolia, christina.martinsson@poolia.se 0735-180904

Ansök nu
Stad
Hässleholm
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
19 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71266

Christina Martinsson