Ekonomiassistent

Ekonomi & säljkoordinator till Presto i Hässleholm!

Om tjänsten

Tjänsten omfattar en heltidsanställning på Prestos kontor i Hässleholm där du tillsammans med vår produktionscontroller och ekonomi- och säljkoordinator ansvarar för administration och ekonomi. Du kommer bli en del av ett riktigt vinnarlag som drivs av stark tillväxt, hög effektivitet och en decentraliserad organisation med stor frihet under ansvar. Deras framgång bygger på drivna och engagerade medarbetare. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader via Poolia därefter finns det goda möjligheter till direktanställning hos Presto för rätt person. Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan, intervjuer och urval hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som ”ekonomi- och säljkoordinator” på ekonomiavdelningen inom Presto Utbildning Sverige blir du en viktig del i deras administrativa team. Du kommer att arbeta nära Prestos säljorganisation och säljledarna samt ansvara för att säkerställa effektiva order- och fakturaflöden. På din avdelning jobbar ni väldigt nära varandra som team och stöttar kollegorna där det behövs vilket innebär en varierande roll där du får arbeta brett i verksamheten. Arbetstiderna är mellan 07:00 till 16:00 med möjlighet till flexibilitet.

Arbetsuppgifterna omfattar:
– Säkerställa order- och fakturaflöden
– Hantera om- och avbokningar, krediteringar och efterfakturering
– Lägga upp nya kunder och uppdatera kundinformation
– Ta emot kundärenden via telefon och mejl
– Ta fram beslutsunderlag till säljledare och chefer
– Logga leveransavvikelser och vara delaktig i förbättringsarbete
– Vara behjälplig vid månadsbokslut
– Tätt samarbete med produktionscontroller och övriga ekonomi- och säljkoordinatorer
– Ansvara över samt driva in förfallna fakturor. Kontaktperson för vår samarbetspartner SVEA.

På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter samt nya ansvarsområden.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara en mångsysslare som trivs med att arbeta varierat. Du är driven och uppskattar att arbeta självständigt med egna ansvarsområden. För att trivas är det en självklarhet för dig att arbeta i en social och driven organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och ett högt tempo.
Du ser dig själv som strukturerad, noggrann och effektiv med ett stort sifferintresse. Dessutom tänker du hela tiden på hur du kan förbättra och effektivisera dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.
Vi söker dig som har:
• Gymnasium eller likvärdig utbildning.
• Minst två års erfarenhet av arbete med ekonomi och administration som exempelvis ekonomiassistent, redovisningsassistent, ekonom eller liknande.
• Stor vana att arbeta i ekonomisystem och excel. Meriterande om man arbetat i systemen Jeeves, Insikt, InExchange.
• Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska samt engelska, såväl i tal som skrift

Är du redo för att vara med på Prestos framgångsresa? Sök då tjänsten snarast!
Obs! Eftersom Presto utför uppdrag inom säkerhetsbranschen kommer de vid anställning begära utdrag ur belastningsregistret, kreditprövning och drogtest.

Ansök nu
Stad
Hässleholm
Publicerad
25 januari
Sista ansökningsdag
8 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67397